2777
2789

عزیزم اگر آزمایش دادی که برو پزشک بهت دارو رو به اندازه ای که لازم داری بده.

اگر آزمایش ندادی شاید سرگیجه برای چیز دیگه ای باشه یه چکاپ برو

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم هماتنیک  میخورد دکتر براش نوشت درجه خونش  ۸ و خورده بود شد ده و خورده

من ۴ بودم توی آزمایش خون و بهم گفت تو خط فقرم رد کردی و رفتی زیرش

مرسی ازت 

حتما استفاده می کنم

من ۴ بودم توی آزمایش خون و بهم گفت تو خط فقرم رد کردی و رفتی زیرش مرسی ازت  حتما استفاده می ک ...

نهعهه  برو دکتر برات بنویسه 

ینی دکتر دارو برات ننوشته؟ 

برو پیش دکتر شاید کیسه خون بهت زدن 

.

شیر بز و گاو می‌توانند به طور مشابه برای محتوای مواد معدنی رتبه بندی شوند، اما شیر بز ممکن است برنده باشد. به همین دلیل است که مطالعات اولیه نشان داده‌اند که مواد مغذی مانند آهن، کلسیم، منیزیم و فسفر موجود در شیر بز نسبت به مواد معدنی موجود در شیر گاو به راحتی هضم شده و جذب بدن می شوند. به دلیل قابلیت زیستی این مواد معدنی، شیر بز هم برای درمان کمبود‌های تغذیه‌ای مانند کم‌خونی و کمبود مواد معدنی استخوان‌ها استفاده می شود. علاوه بر این می‌تواند به درمان کمبود آهن و کمبود منیزیم هم کمک کند. عزیزان برای تهیه شیر بر خالص لبنیات بز مروگل رو در گوگل سرچ‌کنید

در واقع، محققان پیشنهاد می‌کنند که شیر بز باید به طور منظم توسط افرادی که مسائل مربوط به نارسایی‌های احتقانی، کم خونی، پوکی استخوان دارند و یا تحت درمان طولانی مدت با مکمل‌های آهن هستند، مصرف شود