2777
2789

یبار یکی رو دیدم تو تلگرام نوشته بود زنا فقط برا عشق وزیدنن

لطفا لایک نکنید ممنون میخندم به جهانی که غمش را به رخ من کشید! من  مادر یک بچه خاص هستم..یک بچه از نشانه داران داون..عزیزم منو تو تاپیکای ترسناک تگ کن مرسیییی..هر ماه 700 تا صلوات برای همه کسایی که ارزوی بچه دارن ولی ناباروری دارن یا به دلایلی بچه دار نمیشن که بچه سالم خدا بهشون بده!همه کسایی که تو سایت ارزوی بچه دارن ولی به دلایل زیادی باردار نمیشن... ایشالا تیکر بارداریتون..خیلی درد کشیدم..خیلی..ولی همین الانم شکر گذارم که زندم و قراره کل چیز جدیدو تجربه کنم..خدایا پشتم باش.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من كامنتارو نميخونم چون اعصابم خورد ميشه مامانمم چون از نسل قديمه بهش حق ميدم كلا مسافرت مي خواستيم بريم ميگفت بايد يك مرد باشه اولين بار سال ٩٨ بالاخره تغيير نظر داد دوتايي رفتيم شيراز

یک عدد چپی 

من كامنتارو نميخونم چون اعصابم خورد ميشه مامانمم چون از نسل قديمه بهش حق ميدم كلا مسافرت مي خواستيم ...

وایمیل دقیقا هر جا میریم قدیمیا میگن یه مرد باشه 

فکرشو کن دختر ۲۵ ساله با پسر ۷ ساله میره بیرون🙂