2777
2789
وایمیل دقیقا هر جا میریم قدیمیا میگن یه مرد باشه  فکرشو کن دختر ۲۵ ساله با پسر ۷ ساله میره بیر ...

دقيقا فكر كن من و مامانم ميخواستيم بريم مصاحبه جامعه الزهرا قم پسردايي هفت سالمو هلك و تلك با خودمون برديم 🤣 

یک عدد چپی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ميگم شايد مردا جسمي قوي تر باشن ولي زنا روحي 😅😅😅 

نه اینایی که میگی برا اکثریت درسته 

مثلا من از لحاظ روحی اصلا احساسی و اینا نیستم قدرت جسمیمم میتونم بگم از خیلی پسرا بیشتره 

دقيقا فكر كن من و مامانم ميخواستيم بريم مصاحبه جامعه الزهرا قم پسردايي هفت سالمو هلك و تلك با خ ...

😑من که خیلی با این حرکت مخالفم چن بار میخواستم برم بقالییا نانوایی بابام گفت داداشم ببرم با خودم تنها نرم یجوری باهاش صحبت کردم و قانعش کردم که عمرا همچین حرفی به زبون نمیاره و اجازه نمیده حتی کسی راجب جنسیتم بهم چیزی بگه تو فامیل

من عموم گفت زن و دختر فقط مال خونس و حق دخالت تو تصمیمات مهم رو نداره

شوهر منم میکفت زن واسه خونست و نباید بره سرکار ، نباید رانندگی کنه . منم انقد مسخرش کردم ، دیگه از این چرت و پرتا نمیگه 😐

شوهر منم میکفت زن واسه خونست و نباید بره سرکار ، نباید رانندگی کنه . منم انقد مسخرش کردم ، دیگه از ا ...

خوب کردی عین مامانم 

یه زمانی بابام نمیذاشت مامانم تنها تا سر کوچه بره الان تنهایی میریم مسافرت و عشق و حال و حتی اجازه ازش نمیگیره

خوب کردی عین مامانم  یه زمانی بابام نمیذاشت مامانم تنها تا سر کوچه بره الان تنهایی میریم مسافر ...

یه سریا باور ندارن دوره و زمونه عوض شده . هنوز مثل دویست سال پیش فکر میکنن . سخته براشون که خودشونو آپدیت کنن . 

شوهر منم دوس نداشت تنهایی جایی برم . چند بار تو روش وایسادم . الان دیگه خودم تنها همه جا میرم و بهش نمیگم

شوهرم تا دلت بخواد حرف مضخرف میگه درباره زن

زن باید بشینه سرجاش و زنونگی کنه

زنو چه به این حرفا

عقل زن از گنجشک کمتره

زن چیه درس خوندن چیه

زن گربه صفته نمک نشناسه

زن نباید تو کار مرد دخالت کنه 

زن نباید کل کل کنه با مرد

زنو چه به تنها بیرون رفتن

زن عقل نداره که یکی بهش لبخند بزنه ببخشید ا... سر ریز میشه🙁🙁🙁

زن چیه که ازش نظرم بخوای 

و صدتا جمله مفت و بی اساس دیگه که هرروز ازخدا میخوام جونمو خلاص کنه از دست این احمق

yn