2777
2789

درست وقتی آخرین آجر خونمونو گذاشتیم و وقت بهم رسیدن بود ولم کرد رفت با یه نفر که خانوادش اصرار داشتن ازدواج کنه عقد کرد...

ما نامزد بودیم محرم بودیم و کل فامیلا و آشناها میدونستن قراره عقد کنیم، من موندم و کلی سوال که جوابی براشون نداشتم...

دقیقا کاری که نامزد سابقش باهاش کرده بود...

عجیب تر از همه اینکه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفت ک رفت لیاقت نداشت بزار بره 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

یا خدا 

جرررش بده 

تا خدا بخواد جوابشو بده یه ذره زمان می‌بره 

خودت زودتر جررش بدع

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

وقتی شنیدم عقد کرده مریض شدم و فقططط خدا میدونه چه زجری کشیدم...

بعد از ۸ ماه هنوزم زجه میزنم و اشک میریزم

وقتایی که یه لحظه به فکرم میرسه اگه من ازدواج کنم و خبرش بهش برسه به چی فکر میکنه؟

(چون میدونم دوستم داشت حتی شده برای چند سال..)

ولی انقدر دوستش دارم و میدونم که یه بار خودش این عذابو تجربه کرده دلم نمیاد دوباره تجربش کنه

خیلی عجیبه... انقدر دوستش دارم که با وجود این همه درد دلم نمیاد اون حتی یه ثانیه دلش بگیره...

خب دلیلش برای رفتن چی بود؟؟؟ینی یهو از پیش تو رف و با بکی دیگه عقد کرد مگه میشه مگه داریم

پس معلومه قبل اینکه بره داشته برنامه ازدواجشو میچیده

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

دیگه مال من نیست ولی عشق اولم بود...

دلم نمیاد یه خار به پاش بره

هنوزم نگرانش میشم دل تنگش میشم

ولی چاره ای ندارم جز آروم کردن خودم..

انگار اون نبود اون همه بدی در حق من کرد

ما زنا همینیم. وقتی یه نفر واقعا برامون وقت میزاره و بهمون میرسه ولش می کنیم ولی وای ک یه نفر بهمون بی توجهی کنه یا ول کنه بره براش زجه میزنیم.😐😑

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

چرا رفت دلیلشو نپرسیدی؟

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی