2777
2789
عنوان

نامزدم با من کاری کرد که نامزد سابقش باهاش کرده بود...

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه مال من نیست ولی عشق اولم بود... دلم نمیاد یه خار به پاش بره هنوزم نگرانش میشم دل تنگش میشم و ...

تقاص میده مثل نامزد سابقم که یه بچه هم داره و بعد هشت سال برگشته ...اما من انداختمش زباله ...

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
دیگه مال من نیست ولی عشق اولم بود... دلم نمیاد یه خار به پاش بره هنوزم نگرانش میشم دل تنگش میشم و ...

میگن همین عشقه

متاسفانه شما واقعا عاشق شدین

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏

اخی عزیزم خدا به دلت صبر بده امیدوارم با یکی که واقعا دوست داره و لیاقتتو داره ازدواج کنی گلم ...ولی گلم اگر تو هم نخوای این فرد ی روزی ی جایی تاوانشو پس میده اگه خودش نداد بچش میده دیدم که میگم ولی امیدوارم واسه هیچکس این اتفاق نیوفته 🥺💔

خستم از#جماعت زنده کش#مرده پرست:)"
وقتی شنیدم عقد کرده مریض شدم و فقططط خدا میدونه چه زجری کشیدم... بعد از ۸ ماه هنوزم زجه میزنم و اشک ...

قوی باش و بدون لیاقتتو نداشته،بهتر اینکه خودشو خیلی زودتر نشون داد ک بعدها با یه بچه مجبور ب طلاق نشی

ای خدا ما خانوما چرا اینطوری هستیم؟؟مردا راحت میرن و عین خیالشونم نیس و ما زنا میدونیم ک خوشن ولی باز ب فکر خودمون نیستیم و زانوی غم بغل میگیرم

ب درک ک رف خواهر من،،ول کن و زندگیتو بکن

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

ساده‌ای

ساده‌لوحی

از اول میدونسته داره بازی‌ات میده

ول معطلی

سرسوزنی به تو فکر نمیکنه، توی گدای محبت بودی و او عیشی زودگذر، جالب اینه هنوزی توی عالم برهوتی

به کسی فکر می‌کنی و دوستش داری که به تو فکر نمی‌کنه و دوستت نداره

خب دلیلش برای رفتن چی بود؟؟؟ینی یهو از پیش تو رف و با بکی دیگه عقد کرد مگه میشه مگه داریم پس معل ...

فقط اینو میدونم خانوادش تا میتونستن اذیتم کردن که ولش کنم من سر یه موضوع ساده ازش دلگیر شدم و میدونست که دلگیرم ازش

منتظر بودم بیاد دلجویی کنه بریم سر خونه زندگیمون

ولی خانوادش انقدر زیر پاش نشستن و پرش کردن که دیگه نیومد

و تو دو هفته عقد کرد

فکر کن من منتظر یه تماس و اومدنش بودم که خبر ازدواجش رسید بهم...

مرگو به چشم دیدم

فقط اینو میدونم خانوادش تا میتونستن اذیتم کردن که ولش کنم من سر یه موضوع ساده ازش دلگیر شدم و میدونس ...

الهی بگردم درکت میکنم واقعا سخته

دعا میکنم یه مرد خوب سراغت بیاد ک همه چی رو فراموش کنی

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

ببین پس میده منم با یکی بودم رفت از یکی خواستگاری کردکه خیلی پولدار بود   بابای دختره توی مجلس ...

خیلی سخته

اینکه بدبخت بشه دردی از من دوا نمیکنه فقط امیدوارم دلم آروم بشه و دیگه بهش فکر نکنم