2777
2789

حیف حیف زورم بهش نمیرسه وگرنه یدونه میزدم بره کره مریخ با بارونای سیل آسا سال دیگه تابستون بیاد پایین ... 

اعصابمو بخاطر یه موضوعی بهم ریخت بعد قسم خورد بهم نگه ... منم مانتو و لباسامو پوشیدم گفتم میخوام برم خونه بابام خسته شدم واز اینکه چیزیو ازم مخفی میکنی میگه به تو ربطی نداره مسائل کاریه میگم خب بگو اگر مهم نیس مگه من به کی میگم ....

🤨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی سر موضوعات کاریش سوال پیچش میکنی نمیگه؟

یا خودش شزوع میکنه بعد اصل مطلب و نمیگه بهت و بحثتون میشه؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
یعنی سر موضوعات کاریش سوال پیچش میکنی نمیگه؟ یا خودش شزوع میکنه بعد اصل مطلب و نمیگه بهت و بحثتون م ...

آره با یکی از فامیلا تلفنی حرف زد رف بیرون هرچی گفتم چی گفتی نگفت گفت کاریه منم حرصم گرفت از مخفی کاریش

🤨
آره با یکی از فامیلا تلفنی حرف زد رف بیرون هرچی گفتم چی گفتی نگفت گفت کاریه منم حرصم گرفت از مخفی کا ...

خب انقدر پیگیری نکن شاید واقعا لزومی نداره بهت بگه چه اخلاقیه عزیزم!

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

دیگه دید جدیم برای رفتن یهو تماس گرف با طرف صحبت کرد در مورد اون موضوع 

داشتم از حرص میمیردم 😭😭😭قصدش فقط حرص دادن من بود امپرم برد رو ۱۰۰۰ میدونم بالاخره از دست این کاراش میمرم 

🤨
خب انقدر پیگیری نکن شاید واقعا لزومی نداره بهت بگه چه اخلاقیه عزیزم!

عادتشه هیچی نمیگه بالاخره من شریک زندگیشم نباید بدونم حالا همه چی ن ولی چیزیو ک سوال میکنم بگه بهم ن بگه اصلا قسم بخوره بیشتر حرصم بده

🤨
عادتشه هیچی نمیگه بالاخره من شریک زندگیشم نباید بدونم حالا همه چی ن ولی چیزیو ک سوال میکنم بگه بهم ن ...

شریک زندگی بودن و یبار دیگه از اول یاد بگیر عزیزم اینجوری کمتر دچار استرس و حرص خوردن میشی

اصلا موضوعی که بین دو نفر دیگه ست رو شما لزومی نداره بدونی

من اگر همسرم راجع به موضوعی از کارش یا همکارش بگه گوش میدم ولی خودم چیزی نمیپرسم 

اگرم بخواد بر حس شوخی یچیزی و بگه بعد وسطش بگه ولش کن نگم بهتره که من حساس بشم درجا میگم باشه اگر نگی بهتره نگو

همین باعث میشه خودش بگه شوخی کردم و کامل تعریف کنه