2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم جوری بزنمش ک بلند نشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 19 پست
شریک زندگی بودن و یبار دیگه از اول یاد بگیر عزیزم اینجوری کمتر دچار استرس و حرص خوردن میشی اصلا موض ...

شما درست میگید ولی واقعا وقتی سوال میپرسم نباید جوابمو بده خیلی رو اعصابه آخه طرفم از نزدیکان من بود واسه همین سوال پرسیدم ازش 

🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما درست میگید ولی واقعا وقتی سوال میپرسم نباید جوابمو بده خیلی رو اعصابه آخه طرفم از نزدیکان من بود ...

اگر از آشناها بوده چرا شما حق داری،چون به هر حال آدم کنجکاو میشه و اصلا خود همسرت باید بهت توضیح بده این نشون میده همسرت به شما اعتماد داره

ولی اینکه قایم کنه و نگه بیشتر محرم اون طرف خودش رو نشون میده تا شما

مگه شما قراره بری به کی بگی؟این سوالیه که آدم وقتی اینجور مواقع از خودش میپرسه حس میکنه بهش اعتماد ندارن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اگر از آشناها بوده چرا شما حق داری،چون به هر حال آدم کنجکاو میشه و اصلا خود همسرت باید بهت توضیح بده ...

دقیقا خودمم همین حس دارم که بهم اعتماد نداره😔

🤨