2777
2789

ب خوشی بپوشی عزیز

مثه عکس اولیه دکمه هاشو ببندی جال تر شه فک کنم

من هیچوقت از نبود آدما ناراحت نشدم از خوبی‌هایی که بهشون کردم و بعد فهمیدم لیاقتشو نداشتن پشیمون شدم☺️✌🏻 #ی_آذری_خاااص😌😜 #نیست_مرا_جز_خودم_خیال_کسی🌱// ما چون خوشگل نیستیم مجبوریم خوش هیکل باشیم! ولی چون خوش هیکلم نیستیم مجبوریم خوش اخلاق باشیم حداقل! که خب متاسفانه اونم نیستیم! هاریم هار!‏😒🤥🤥😂//کاربری سوممع🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب خوشی بپوشی عزیز مثه عکس اولیه دکمه هاشو ببندی جال تر شه فک کنم

فدات گلم اوردم خونه یجوری شدم دوسش ندارم اونجا جو گرفت خریدم  الان موندم چ کنم

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
فدات گلم اوردم خونه یجوری شدم دوسش ندارم اونجا جو گرفت خریدم  الان موندم چ کنم

تجربه ی این جو گرفتنع تو لباس خریدن رو داشتمم زیاادد😅

مدلش نسبت به قیمتش زیاد جالب نیس

یعنی ب نظر من😊🌱

من خودم بیشتر مانتو های کوتاه عروسکیو میپسندم

من هیچوقت از نبود آدما ناراحت نشدم از خوبی‌هایی که بهشون کردم و بعد فهمیدم لیاقتشو نداشتن پشیمون شدم☺️✌🏻 #ی_آذری_خاااص😌😜 #نیست_مرا_جز_خودم_خیال_کسی🌱// ما چون خوشگل نیستیم مجبوریم خوش هیکل باشیم! ولی چون خوش هیکلم نیستیم مجبوریم خوش اخلاق باشیم حداقل! که خب متاسفانه اونم نیستیم! هاریم هار!‏😒🤥🤥😂//کاربری سوممع🥀
تجربه ی این جو گرفتنع تو لباس خریدن رو داشتمم زیاادد😅 مدلش نسبت به قیمتش زیاد جالب نیس یعنی ب نظر ...

منم میپسندم من چادریم همسرجان نپسندیدن

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
منم میپسندم من چادریم همسرجان نپسندیدن

خب هر چی باشه نظر ایشونم مهمه

عزیزم اگع انتخاب اونهه و اینحوری دوس داره مانتوهع رو بخاطر اون بپوش🙂💙

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20220717-023832_oginsta_hilb.jpg

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20220717-023855_oginsta_3kfh.jpg

گلی مثلا من این مدلارو دوس دارم و اکثرا مانتو هام کوتاهه و قرطی😉😜