2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه همه اینا باهم جمع میشه منم قبلا اینجوری فکر میکردم

عزیزم تا به امروز مصوبه به این صورته که

6 درس یازدهم و همه دروس دوازدهم

که بصورت نهایی در خرداد ماه برگزار میشن

نمرات مستمر و ترم اول و کلا هرنمره ای که مدرسه میده هم هیچ تاثیری در کنکور نداره فقط و فقط نمراتی که خرداد ماه کسب میکنی

ضمنا معدل ملاک نیس، تراز معدل مهمه، چون مثلا تراز ادبیات از همه دروس بیشتره، اگه ادبیات رو 20 بگیری نسبت به زمانی که فیزیک رو 20 بگیری خیلی بیشتر ترازت رو افزایش میده

اینکه کاری نداره

سرچ کن اخرین کارنامه قبولی با حدود رتبه ها آشنا شو

ولی اگر میخوای شروع کنی توروخدا اشتباه منو نکن

از همون اول با مشاور خوب و فیلم آموزشی جلو برو

ک زمانت از دست نره

من 3 سال موندم پشت

تا اینو فهمیدم و سال اخر با برنامه قوی و فیلم خوب نجات پیدا کردم

تو الکی عمرتو تلف نکن

توکل مفهوم خیلی قشنگی داره، یعنی خدایا من نمی‌دونم چجوری خودت درستش کن❤️ من همون دختری هستم که هر روز برای رشد و پیشرفت خودم کتاب میخونم🎀 یک عدد انرژی مثبت، کرم کتاب و عاشق عکاسی از طبیعت🌱🥰

اینکه کاری ندارهسرچ کن اخرین کارنامه قبولی با حدود رتبه ها آشنا شوولی اگر میخوای شروع کنی توروخدا اش ...

مرسی عزیزم پس اول میرم مشاوره ، چون من دوسال گذشته بود نمیدونستم اول باید چیکار کنم واسه ادامه تحصیل

معدل نهایی 19 به بالا و درصدای کنکور بالای 50

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
اینکه کاری ندارهسرچ کن اخرین کارنامه قبولی با حدود رتبه ها آشنا شوولی اگر میخوای شروع کنی توروخدا اش ...

وای دقیقاااا

حق

منم پارسال گفتم خودم بخونم با اینکه زیادم وقت گذاشتم گند زدم

امسال از وقتی با مشاور میرم جلو خیلی خیلی پیشرفتم تند شده.

شما چی قبول شدین راستی؟

اگ دوس داشتم بگین🤭❤️

یه دختر پر تلاش که آرزوش قبولی رشته و دانشگاه مورد علاقشه🥹 تو بجنگ برای هدف قشنگت، اون بالا سری هم دستتو میگیره کمکت میکنه 💓اگه دیدین زياد دارم پست میذارم بهم بگین چون اینجا فقط برای تایم استراحتامه و امسال سر هدفم و کنکور  خیلی جدی ام💝 خدایا شکرت برای بودنت🌸

معدل نهایی 19 به بالا و درصدای کنکور بالای 50

اره مشاور منم همینو گف

که میانگین درصد باید حداقل 70

یه دختر پر تلاش که آرزوش قبولی رشته و دانشگاه مورد علاقشه🥹 تو بجنگ برای هدف قشنگت، اون بالا سری هم دستتو میگیره کمکت میکنه 💓اگه دیدین زياد دارم پست میذارم بهم بگین چون اینجا فقط برای تایم استراحتامه و امسال سر هدفم و کنکور  خیلی جدی ام💝 خدایا شکرت برای بودنت🌸

اره مشاور منم همینو گفکه میانگین درصد باید حداقل 70

اره خیلی قبولیش سخت شده امسال دولتی بالاترین رتبه ای که گرفت 900 بود

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
اره خیلی قبولیش سخت شده امسال دولتی بالاترین رتبه ای که گرفت 900 بود

من خودم الان تقریبا میانگین درصد های قلمچیم ب 50_60 رسیده

بنظرت میرسم تا اخر سال ب میانگین 70؟

من خودم الان تقریبا میانگین درصد های قلمچیم ب 50_60 رسیدهبنظرت میرسم تا اخر سال ب میانگین 70؟

قلمچی ملاک نیست کنکور خیلی اسونتره

بعد دوران جمع بندی خیلییی مهمه

من دیدم تراز 7 هزار جمع بندی خراب کرد رتبش نجومی شد

تراز 5 هزار خوب جمع کرد رتبش سه رقمی شد