2777
2789
عنوان

#حق

85 بازدید | 10 پست

دو دقیقه میری تو شبکه های اجتماعی میبینی همه پولدارررر، همه خوشگللل، همه لمینت و کاشت و کراتین، همه دانشجو‌ی فلان رشته‌ی خوب، همه مستقل و شغل خوب، همه ماشین و خونه دار، همه موفق. بعد افسردگی میگیری میای بیرون. آدم میدونه این چیزی که نشون میدید نیستید، ولی حداقل انقدر ظاهر همه چیزو خوب نشون ندید، آدم ناگاه فکر میکنه فقط خودش تو زندگیش درگیری و مشکل داره.

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی سایت ۹۵ درصد تاپیکاش برعکس چیزایی ک گفتی

اتفاقا ۹۰ درصدش اینجوریه 

بخون دوباره 😅

حالا خوشبخت باشن یا نباشن ؟ چه تاثیری به حال ما داره؟ یعنی اونا اگر واقعا در این پرفکت و همه چی تمو ...

حس میکنم ناخودآگاه ی مقاسیه ای به وجود میاد 🥲

حس میکنم ناخودآگاه ی مقاسیه ای به وجود میاد 🥲

عزیزم شما باید اونقدر اعتماد به نفستو بالا ببری که اصلا فیک بودن یا نبودن خوشبختی ادمای فضای مجازی اهمیتی برات نداشته باشه

اگر همه جوره اعتماد به نفس داشته باشی حتی اگر بدونی زندگی بعضی ادما تو واقعیت هم در این حد خوب و کامله بازم فرقی به حالت نداره