2777
2789

تاپيك بغلي مشكل شمارو داشت اميكرون داشت

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

اگه با سرفه درد درناحیه کتف وپشت کتف دارید برید دکتر قلب چک بشید. یا اگر ضربانتون نامرتبه حتی.حتما  برید چک اپ قلب. البته البته  اگر سابقه درد درناحیه مهره های گردن ندارید برید قلب.  میتونه درد مهره گردن باشه که فشار به کتف میاد. اما چون با سرفه درد رو درکتف حس میکنید بهتره قلب برید. نوار ویا اکو بشید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه با سرفه درد درناحیه کتف وپشت کتف دارید برید دکتر قلب چک بشید. یا اگر ضربانتون نامرتبه حتی.حتما & ...

فقط با سرفه درد نمیگیره. کلا درد میکنه. دستم که آویزان میشه بیشتر درد میگیره

فقط با سرفه درد نمیگیره. کلا درد میکنه. دستم که آویزان میشه بیشتر درد میگیره

یک فشارخون برید بگیرید  البته بعداز یکساعت استراحت بعد فشار بگیرید و اگر درد منتشر در پشت قفسه سینه و درخود قفسه سینه نیست  مشکلی نداره.  فعلا نمک نخورید وزنتونو متعادل نگه دارید و  میتونه دراثر بد خوابیدن باشه  باید همه گزینه ها  چک کنید.  چون من این پشت نشسته ام و بجزاین اطلاعات   که دادید .بیشترازتون نمیدونم. ولی حتما  با دکتورتون مشورت کنید . با ارزوی بهبودی براتون.

سلام عزیزم چی شد مشکلتون حل شد دلیلش چی بودم منم ۵هفتمه امروز صبح پاشدم کتف چپم خیلی درد می‌کنه نگرا ...

آره عزیزم بهتر شد ولی هنوز درد داره یه کم. فکر کنم چون رو پهلوی چپ میخوابم درد میگیره. اگه به غیر از درد کتف علائم دیگه ای هم مثل درد قفسه سینه یا سرفه دارید برید دکتر .من این علائم هم داشتم امیکرون بود که دارو مصرف کردم خوب شد