2777
2789

داغونم اصلا

وای بچها چیکار کنم 😭😭😭😭

داداشم هیچوقت اینموقع زود نیومده بود خونه اینبار زود اومد خونه منم عکس کراشمو و خودم رو ادیت زده بودم کنار هم

گفت گوشیتو بده کار دارم حالا عکسه هم تو گوشیم بود گفتم شارژ نداره گفت هیچی نداره گفتم ن دید که شارژ داره رمزشو زدم دستام داشت می‌لرزید از استرس یهو رفتم تو اتاقم درو بستم یهو داداشم گفت مامان دخترت دوست پسر داره و فلان

بعد که عکسشو پاک کردم اومدم بیرون گوشیمو دادم بهش گفتم واقعا درمورد من فکر بد نکنید من با کسی درارتباط نیستم

اولش دروغ گفتم عکس دوستمو پاک کردم تا بعد دیگه داداشم با کلی اصرار گفت به من راستشو بگو تا باور کنم وگرنه گوشیتو نمیدم بهت دیگه بهش گفتم وای کراشمم دوستش بود گفتم تا حالا باهاش حرف نزدم ولی همینجوری دوسش دارم 😭😭😭😭😭😭

وای دارم میمیرم از استرس چیکار کنم خیلی اعصابم خورده واقعااا کاش عکسشو پاک میکردم زودتر چه گرفتاری شدیما🤕🤕🤕🤕

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی با سوتین توش عکس داشتم چرا باید میدادم بهت شعور نداری؟

اصلا حریم خصوصی نداریم انگار😑😑😑😭

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
چند سالته؟نفهمیدم، کراشت دوست داداشته؟

۱۹ سالمه داداشم ۲۴ 

آره دوست داداشمه😑😑🤕🤕

کاش حداقل اسم یکی دیگه رو می‌بردم انقد منو تحت فشار گذاشت که اسم هیچکی به ذهنم نمیرسید😩😩😩😩

حالا باید یکاری کنم کلا از ذهنم پاکش کنم تا خیالم راحت شه

میشه لطفا این تاپیک رو حذف کنین🫠❤️@niniyar‍

سلام.برای حذف تاپیک روزهای زوج،ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ فقط یک لینک به خصوصی نی نی یار بفرستید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام.برای حذف تاپیک روزهای زوج،ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ فقط یک لینک به خصوصی نی نی یار بفرستید

باشه خیلی ممنون❤️