2777
2789
عنوان

پلی کیستیک وبارداری؟!

146 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من ۱۸ سالمه وپلی کیستیک هستم

البته نمیدونستم برای ریزش موهام وبی نظمی پریودکه به دکتر مراجعه کردم وآزمایش وسونو دادم مشخص شد که هورمون تستسترونم بالاست وداخل رحمم کیست های ریز متعدد به نفع pcoنشان داده شد ودکترهم برام فقط قرص ضد بارداری واسپیرنولاکتون نوشت که اصلا فایده ای نداشته سوالم الان اینه :کسی بوده که تخمدان پلی کیستیک یاهمون(تنبلی تخمدان)داشته وتوانسته درمان یاکنترلش کنه وباردار بشه؟

همش میترسم با این بیماری نتونم بچه دارم بشم😢😔

خواهشا هرکس تجربه ای ازخود یا از اطرافیانش داره راهنماییم کنه🙏🏼🌹

عزیزم برو پیج bardari_flora اینستاگرام اطلاعات خیلی مفیدی راجب تنبلی تخمدان و مشکلات بارداری میدن تو هایلایتاشون

به هیچ عنوان قرص ضد بارداری خوب نیست فقط صورت مسئله رو پاک می‌کنه حتما یه سر بزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال تخمدانام بزرگ شده بودن از کیستای ریز اما امسال فقط یدونه کمی بزرگ توشون بود البته مجردم و ...

عزیزم چیکارکردی که خوب شدی؟

منظورم اینه با دارو نتیجه گرفتی یا رژیم وورزش وطب سنتی

من پارسال تخمدانام بزرگ شده بودن از کیستای ریز اما امسال فقط یدونه کمی بزرگ توشون بود البته مجردم و ...

منم هنوز سرخونه زندگیم نرفتم وعقدم 

شوهرم خیلی بچه دوسته

میترسم نتونم بارداربشم درآینده وزندگیم به هم بخوره

ببین یکی این پیجی که بالا معرفی کردن و یکی niloofapcossupport رو دنبال کن

من کارایی که اینجا گفتن رو سعی کردم انجام بدم، اوایل روغن سیاه دانه قسمت تخمدانام شبا ماساژ میدادم و ورزش ورزش خیلی مهمه

و آزمایش بده ویتامین بدنت اگر چیزی کمه تامینش کن، به من دکتر پودر اینوفولیک داده، سالها پیش کیست یکی دوتا داشتم به منم قرص ضد بارداری دادن که اگه عقل الانم رو داشتم هرگزززززز مصرف نمیکردم، راستی من گاهی بادکش هم میکنم قسمت تخمدانامو بجز ایام پریودی

وزنمم کم کردم، و دعا خیلیییییی موثره، منم اوایل که متوجه شدم کلی تحقیق کردم و میخواستم برم طب سنتی اما دیدم برای بعضیا خوب بوده و برای بعضیا هم نتیجه عکس داشته و پشیمون شدم یا فلان گیاه یا گیاهان رو دم کنی خوبه یا بعضی مواقع بده، ترجیح دادم اصلاح سبک انجام بدم که دردسری نداره و خداروشکر خداروشکر بهتر شدم اما همیشه باید رعایت کرد

به نظرم حواست به کبد و گوارشت هم باشه

باز خودت تحقیق کن و به نتیجه برس

ببین یکی این پیجی که بالا معرفی کردن و یکی niloofapcossupport رو دنبال کن من کارایی که اینجا گفتن ر ...

منم دو ماهی میشه دیگه مصرف نمیکنم قرصها را وبجاش دمنوش نعنا فلفلی وپنج انگشت رامصرف میکنم وشکمم گاهی باروغن سیاهدانه چرب میکنم و تنها تاثیری که این کارها داشته در بیماریم اینه که فقط ریزش موهامم کمترشده ولی پریودمم همچنان نامنظمم .وقبلا هم که قرص مصرف میکردم فقط پریودم یکم منظم میشد وبقیه ی علایم بیماریم همچنان پابرجا بود.دیگه نمیدونم چیکارکنم که بتونم همه ی علائم بیماری را درمان یاکنترلش کنم😔

وزنمم کم کردم، و دعا خیلیییییی موثره، منم اوایل که متوجه شدم کلی تحقیق کردم و میخواستم برم طب سنتی ا ...

ببخشید شما وزنتون چقدربود؟

من وزنم نمیدونم تازگی چقدرشده ولی تا پارسال ۵۵بودم

یعنی بازم باید وزنم را کم کنم؟

منم دو ماهی میشه دیگه مصرف نمیکنم قرصها را وبجاش دمنوش نعنا فلفلی وپنج انگشت رامصرف میکنم وشکمم گاهی ...

درمان که نمیدونم اما کنترل میشه

اما من اصلاح سبک غذایی و ورزش کردم و این پودر رو مصرف کردم و به نظر من و تجربم حتما ویتامین های بدنتو چک کن ، مصرف یکسری ویتامین ها مثل د۳ و ای و زینک رو با دکتر مشورت کن! و در ضمن نیاز به زمان و صبر داره، اون پیج رو مطالعه کن و خودت تحقیق کن تا به نتیجه برسی

ببخشید شما وزنتون چقدربود؟ من وزنم نمیدونم تازگی چقدرشده ولی تا پارسال ۵۵بودم یعنی بازم باید وزنم ...

من هیچ دمنوشی مصرف نکردم برای پلی کیستیکم فقط اون اوایل تا یک ماه یا ۴۰ روز سیاه دانه و عسل روزی یک ق چ خوری تقریبا پر خوردم که اونم شاید برای بعضیا مفید نباشه(نسبتاشون تو اینترنت هست)، فقط برای لاغر کردن چای سبز گاهی با زنجبیل یا دارچین خوردم

من چاقم، قضیه شما فرق داره، کاهش استرس و افزایش تحرک موثره

بادکش رو دکتر موافق بود فقط بجز دورت

و اینکه کنجد هم یک مدت زیاد مصرف کردم

قند و شکر و هله و هوله و ارد سفید حذف

تو پیجه شیرینیجات مفید یاد داده درست کنی

اینا تجربه شخصی منه ان شاءالله برات مفید باشه اما یادت باشه بدن با بدن فرق داره

بادکش البته برای کسایی که حجم تخمدان شوم بیشتر از حد معمول هست و پلی کیستیک شدید تر هستن اصلا توصیه نمیشه چون ممکنه باعث پیچش تخمدان ها بشه

حجم تخمدان تا 10 سی سی باشه بادکش اشکال نداره ولی بیشتر از این عدد نباید انجام بشه

ماساژ هم باید بسیار آروم انجام بشه