2777
2789

مامانا پسرم داره سه ماهه میشه تقریبا یه هفته ای میشه که بعضی وقتا خیلی بی تابی میکنه و نمیتونه شیر منو بخوره یعنی سینه مو نمیگیره میذارم دهنش بیشتر جیغ میکشه

ولی اون لحظه شیشه شیر خشک رو بدم سریع میگیره و گریه نمیکنه

بالا اوردنش کمه ولی سرفه میکنه بعضی وقتا ، فکر میکنم اسید معده تا گلوش میاد و میپره تو گلوش که سرفه میکنه

تو خواب هم بعضی وقتا خر و پف داره

بعضی اوقات هم عق میزنه انگار حالش بهم میخوره

چون همیشه این علائم رو نداره از قید *بعضی* استفاده میکنم

خیلی داغونم نگرانم که نکنه رفلاکس پنهان باشه ، نی نی شما از این علائم ها داشته؟ تجربه شما چیه؟

نمیدونم این علائم مربوط به رفلاکس هست یا اینکه شیرخشک رو به شیر من ترجیح میده شما نظرتون چیه؟

@خانومیحباب  عزیزجان میشه بیای شرمندتم کمکم کن مهربونم🌺❤❤❤

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا این بچه  فلاکس داره رفلاکس حدود ۴ ماهگی شدید میشه ببر دکتر دارو بده بدی بخوره عین آب روی آتیش آروم میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یا بد بغلش می کنی یا سرعت شیرت کمتر از دهانه شیشه شیره و تنبلی می کنه برای سینه گرفتن مثل پسر من که متاسفانه کلا نمی گیره الان ،سر شیشه ش چند قطره س؟زیاد میاد ازش ؟

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
 رفلاکس پنهان داره ناراحتی نداره عزیزم ببر دکتر دارو میده

گلی شما تجربه دارین؟ میدونین علائم دیگه اش چیه؟

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
قطعا این بچه  فلاکس داره رفلاکس حدود ۴ ماهگی شدید میشه ببر دکتر دارو بده بدی بخوره عین آب روی آ ...

گلی اگه شماتجربه دارین میشه علائم دیگه رو هم بگید؟

گلی شما تجربه دارین؟ میدونین علائم دیگه اش چیه؟

علائمش همینا که گفتی میاد تو گلوش و برمیگرده.. یهو میبینی سرفه میکنه یا انگار میخواد بپره تو گلوش

گوششو میکشه

اره پسر منم داره ولی وزنگیریش خوب بود و مشکلی تو خواب و شبر خوردنش نبود.. دیگه دکتر برده بودیم واسه چکاپ تازه فهمیدیم

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
یا بد بغلش می کنی یا سرعت شیرت کمتر از دهانه شیشه شیره و تنبلی می کنه برای سینه گرفتن مثل پسر من که ...

یکم پسرم میترسه همش نگرانه از بغلم لیز بخوره بیوفته زمین😫 ولی خوب میگیرمش با چند بارتلاش میگیره ، شبا هم خوب شیر میخوره بیتاب نیست

گلی اگه شماتجربه دارین میشه علائم دیگه رو هم بگید؟

دقیمت همیناست که شما گفتی و اینکه خوابش سبکه با گریه از خواب بیدار میشه یا بدون دلیل یهو میزنه زیر گریه 

ولی دکتر به من گفت حتی یدونه از اين علائم داشته باشه رفلاکس داره لازم نیست حتی همش باشه 

باید رژیم غذایی رعایت کنی نوشابه و عرق نعنا و کاکائو و اینا ممنوعه روی سطح شیب دار یا تشک آنتی رفلاکس بخوابونش دارو هم بده دکتر برای پسر من به خاطر رفلاکس از ۴ ماهگی غذا رو شروع کرد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
علائمش همینا که گفتی میاد تو گلوش و برمیگرده.. یهو میبینی سرفه میکنه یا انگار میخواد بپره تو گلوش گ ...

من به دکتر گفتم رفلاکسشو گفت تا وقتی وزن گیریش خوبه دارو لازم نیست

آخه من شیر خشک معمولی نان رو میدم میترسم براش بد باشه که شیر خشک مخصوص رفلاکس رو نمیخوره نطر شما چیه؟

من به دکتر گفتم رفلاکسشو گفت تا وقتی وزن گیریش خوبه دارو لازم نیست آخه من شیر خشک معمولی نان رو مید ...

دکتر به پسر من پودر امپرازول داد 

اره منم شیر خشک معمولی میدم و چیزی نگفت که شیرخشک مخصوص بدم.. اینسری برم ازش میپرسم

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
دقیمت همیناست که شما گفتی و اینکه خوابش سبکه با گریه از خواب بیدار میشه یا بدون دلیل یهو میزنه زیر گ ...

دستت درد نکنه مهربون من شیرخشک معمولی بهش میدم بنظرت رفلاکسش بدتر نشه ؟ (چون شیرخشک مخصوص رفلاکس نمیدم)