2777
2789
عنوان

همونیم که تاپیکم سوال راجب نماز بود

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

عزیزدلم چقد خوبه که بفکر میوفتی و سوالاتتو مطرح می کنی 

معلومه دلت پاکه و خداباهاته که به این چیزا فکر می کنی که نماز خوندن آرومت میکنه ولی میدونی شرطش اینه که رعایت کنی و ادابشو بجا بیاری تا اروم شی مثل این میمونه که دکتر یه رژیم لاغری به تو بده و هرچی دوست داری بخوری و بگی مهم اینه دلم میخواد لاغر شم اصول رو رعایت کنی خودت با کیف کوک نمازتو میخونی لاک و اینا رو هم میشه تو دوره پریودی انجام داد

درمورد مرجع تقلید هم بگم یه مسلمون اگه مرجع تقلید نداشته باشه شرط مسلمونی رو بجا نیورده پس حتما تحقیق کن و یه مرجع تقلید انتخاب کن مرجع من آقای مکارم هست پیامکی ازشون سوال میپرسم 

حالا که انقدر خانم و معتقدی پیگیر باش عزیزم

اون جاتایپ کردم بسته شد اینجا کپی کردم😂

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

عزیزم خیلی خوبه که نماز خوندن برات مهمه💖

و از آداب‌ می پرسی💖

دوستانه و خواهرانه  بهت توصیه میکنم 

اول مرجع تقلید انتخاب کن و طبق گفته ی ایشون بپرس💞

مرجع من رهبری هستن💚

برا منم دعا کن🤲

موفق باشی 💗

عزیزم خیلی خوبه که نماز خوندن برات مهمه💖 و از آداب‌ می پرسی💖 دوستانه و خواهرانه  بهت توص ...

من ۲۲ سالمه خیلی به خدا اعتقاد دارم ولی گفتم به خاطر ناخن و اینا نماز نمیخوندم واسه همین واقعا نمیدونم چجوری نمیتونم یکیو انتخاب کنم بگم این مرجع تقلیدمه وقتی هیچ شناختی ندارم

من ۲۲ سالمه خیلی به خدا اعتقاد دارم ولی گفتم به خاطر ناخن و اینا نماز نمیخوندم واسه همین واقعا نمیدو ...

خیلی عالیه💖💖

همه مراجع عالی هستن 

فقط کافیه از یه نفر آشنا به دین بپرسی

شماره گذاشتن برا حرم امام رضاس

زنگ بزن مشورت کن. 

منم نظرمو میگم 💞آقای خامنه ای هم مرجع هستن و هم رهبر مون، من ایشون رو انتخاب کردم

البته قبلا مرجعم کسی دیگه بودن فوت شدن مراجعه کردم به ایشون💝