الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه جور آدم همه جا هست اینو میگم چون جاهای مختلف ایران زندگی کردیم
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
من مشهدی هستم و مشهد هم زندگی میکنم از همه ی شهرا هم بیشتر دوسش دارم چون عادت کردم اماا ...
جسارت نباشه ولی خوب کلا شهرایی که زایر ومسافر زیاد داره کاسبا کمی بی انصاف میشن دیگه
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
متاسفانه من اصلا مذهبی نیستم که دلم به حرم و ... خوش باشه واسه مشهد
ولی امام رضا فقط مال مذهبی ها نیست🚶🏻♀️ وقتی دلت آروم نیست وقتی دنبال آرامشتی اگه بری تو حرم یجوری آرامش پیدا میکنی که هیچجای دنیا اون آرامش رو نداری بعد اونموقع متوجه میشی امام رضا و حرمش برای همه ست حتی اگه مُرتَد باشی🚶🏻♀️