2777
2789
عنوان

باردارم حالم بده

1399 بازدید | 24 پست

بچه ها ازدیشب بینیم کیپ شد گلوم دردمی‌کنه امرکز از صبح لرر داشتم تاالان بدنم داره میترکه از درد سرم چشمام خیلی درد میکمه بلند میشم میخام بخورم زمین ۶ماهمم هیت دخترم سه روز پیش بینیش کیپ شد بردمش دکتر گفت اصن گلوش چرک نداره ولی سه روز تب داشت الان خوب شده ممکنه کرونا باشه؟

بله عزیزم کروناس 

ولی نترس و استرس نداشته منم گرفتم باردارم بدن درد و گلودرد و تب داشتم رفتم دکتر سرم وصل کرد خیلی بهتر شدم 

استرس نداشته باش ک برا بچه اصلا خوب نیست رفت و امد هم نداشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله منم با این علائم کرونا گرفتم چاره اش استراحت مایعات فراوان و گرنه تو دوره بارداری دارویی نمیشه ...

نرم دکتر یعنی؟من پارسال ابان ماه بود گرفتم تاچند روز میکشه دورش؟خیلیم ادم استرسیم

نرم دکتر یعنی؟من پارسال ابان ماه بود گرفتم تاچند روز میکشه دورش؟خیلیم ادم استرسیم

دکتر برو تب و فشارت چک بشه

توصیه هارو هم بهت میکنه

ولی در کل داروی خاصی نمیتونی مصرف کنی

باید خودتو به آبمیوه و سوپ ببندی

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
بله عزیزم کروناس  ولی نترس و استرس نداشته منم گرفتم باردارم بدن درد و گلودرد و تب داشتم رفتم د ...

انقد اتفاقا اسرسیم پارسال ابان گرفتم قرص ارام بخش دکتر بهم میداد از اسنرس عریزم دورش چند روزه؟یعنی ازاین بدترمیشم؟

انقد اتفاقا اسرسیم پارسال ابان گرفتم قرص ارام بخش دکتر بهم میداد از اسنرس عریزم دورش چند روزه؟یعنی ا ...

ن جانم همین امروز برو فشارتو چک کنه لازم باشه برات سرم هم مینویسه 

دوره اش خداروشکر خیلی کمه البته از مدت زمان قرنطینه اش خبر ندارم

میگم من با همون سرم خیلی حالم بهتر شد مایعات و آبمیوه طبیعی زیاد مصرف کن 

سوپ هم بخورید 

ان شاالله ک زود خوب شید خیلی راحتتر از دلتاس

عزیزم ببخشید شما چند روز علایم داشتی از روز چندم بهترشدی

دو سه روز خیلی حالم بد بود ک نمیتونستم تکون بخورم ولی بعدش دیگه خوب شدم و فقط سرفه میکردم و صدام گرفته بود ک اونم ی کوچولو عسل با آبجوش و آبلیمو صبحا میخوردم خوب شدم البته شما اگه خواستی بخوری حتما با دکترت یا بهداشت مشورت کن چون هفته بارداریتون از من پایینتره

دو سه روز خیلی حالم بد بود ک نمیتونستم تکون بخورم ولی بعدش دیگه خوب شدم و فقط سرفه میکردم و صدام گرف ...

عزیزم من خوبم امروز روز چهارممه حالم اوکی شده ولی یه دفعه ضعف میگیرم حالت غش پیدا میکنم طبیعیه؟

عزیزم من خوبم امروز روز چهارممه حالم اوکی شده ولی یه دفعه ضعف میگیرم حالت غش پیدا میکنم طبیعیه؟

خداروشکر عزیزم

نمیدونم گلم من اینجوری نبودم ولی سعی کن اگه اشتهاتم کم شده چن وعده با حجم کم بخوری و میوه زیاد بخور منو فقط میوه سرپا نگه داشت اگه دیدی همچنان این وضع ادامه داره ب دکترت بگو 

وای منم همینطور بودم بدبختی تو این دوران قرصم نمیتونی مصرف کنی جز استامینوفن

اما یه قرص گیاهی مکیدنی هست عااالی بود برای گلو درد و بینی و... قرص آلتادین ضرر هم نداره

دمنوش زنجبیل و عسل و اب لیمو هم عااالیه

تا میتونی اینارو مصرف کن زود خوب بشی 

دورش ۱ هفتس نهایت

ان شاالله زود خوب بشی

خداروشکر عزیزم نمیدونم گلم من اینجوری نبودم ولی سعی کن اگه اشتهاتم کم شده چن وعده با حجم کم بخوری و ...

مرسی عزیزم شیره توت وانجیر وخرما خوردم حالم خیلی زود خوب شدم قندم افتاده بووود

وای منم همینطور بودم بدبختی تو این دوران قرصم نمیتونی مصرف کنی جز استامینوفن اما یه قرص گیاهی مکیدن ...

من هیچ علایم گلودرد واینا ندارم یه دفعه حالت ضعف بهم دست داد بدنم شروع به لرزش کرد سریع شیره توت و خرما انجیر چنتا قاشق بزرگ خوردم خوب شدم