2777
2789
عنوان

بچه ها قالییم ادراره 😢

164 بازدید | 13 پست

پذیرایی من دو قالی 12 متری میخوره. اونی ک همش روش میشینیم بو میده فعلا دستم خالیه بدم بشورن. حداقل تا سر برج خالیه. 

اگه جای قالی ها عوض کنم اون ک ادرار داره بره جای اون‌یکی توی ب تاثیر داره. خیلی داریم اذیت می‌شیم 

تا سرج برج بدم بشورن 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بشور

مریض میشین

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
خب با مواد شوینده بشور حداقل

ن میخام بدم بیرون فقط میخام  یکم لو کم بشه تا پول دستم بیاد

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
تشت بزار زیر قالی اونجاش که نجس هست بشور

یک طرف قالی کلا بو میده هی ادرار کرده آب ریخته بچم ی وضعیه 

کی جیشیده؟!  کارگر بگیر ببره تو حیاط بشوره  به قالیشویی ها هم اعتمادی واسه شستن و یا خوب ...

بچم

ما ابمون مشترکه ت ساختمون. نمیشه بشورم. اعتراض میکنن

خب منظورم اینه تا قبل اینکه بدی قالیشویی خودت بشورش

فایده نداره عزیزم ی طرف کلا کثیفه