مثلا ب گلایه تو دعوا بش بگین هیچی نداشتی ومن پای همه چیت بودم وتو بجای اینک حداقل ترین چیزا ینی توجه بمن کنی اینم انجام ندی بعد بگ مگ باباتو چی داره ک ادعای داشتن این چیزارو ازم داری
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان تو خونه ی توام در داشتنت ازت انتظار میره در قبال کنار تو بودنت و ساختنام
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من... 🌓💛. ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن دور از تو بادا اهریمن ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی بردشت من ، باران تویی در چشم من ، تابان تویی ایران من.. ایران من آن مهر جاویدان تویییی(((:
میگفتی انتخاب خانواده دست خود ادم نیست ولی انتخاب همسر چرا.ومن تو انتخاب تو اشتباه کردم😶درکل باید برات تجربه بشه بهترینا و بخوای خودت و دست کم نگیری و حسابی خرج کنی چچن مردا قدردان نیستن
بگو تو شوهرمی بیشتر ازت انتظار میره چون قراره زیر یه سقف بریم قرار نیست خونه ی بابام هر جور بودم همونجور بمونم .باید تلاش برای بهتر زندگی کردن باشه
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘