2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رفتم بیرون دنبالش در مغازش که باهاش یه حرفی بزنم دیدم سرش شلوغه ول کردم برگشتم خونه بعد از چند ساعت زنگ زد گفت چرا اومدی بیرون منم گفتم اخه کارت داشتم گف گوه خوردی اومدی بیرون گف مخام برم حرم توعم نیا بیرون منم گفتم اخه همین امشب میتونم بیام گف پس گمشو برو بیرون اسم منم نیار بد قط کرد من هر سه شب یبار میتونستم برم پیشش 

بعد یه ساعت پیش رفتم بیرون رفتم تو پارک دنبالش اخه گف یک دو اگ کار نداش میاد منم فک کردم اومده رفتم ببینم هس یا ن دیدم نیس یهو دست کرذم تو جیبم فکر کرذم کارتم نیس بدو بدو رفتم رو پل که تو پارک بود دنبال کارتم بگردم یهو زنگ زد دستم خورد قط شد منم نتونستم دوباره زنگ بزنم شارژ نداشتم خدا خدا میکردم زنگ بزنه یهو گوشی زنگ خورد دیدم ذونه گف تو پازک چه گوهییمیخوری منم گفتم بخدا داشتم دنبال تو میگشتم گف دروغ نگو تا منو دیدی فرار کردی رفتی رو پل در صورتی که من دنبال کارتم میگشتم بعد تا زمانی که من تو پارک بودم هیچ پسری نبود همه خانواده بودن یهو اون که اومد همه پسرا اومدن اونم هی بلند میگف بخاطر اینا اومدی 

منم هی گریه میکردم میگفتم ن حرفامو باور نمیکرد هیفحش میداد میگف خفه شو دروغ میگی هی بحث میکشید به رل قبلیم میگف بخاطر اون اومدی منم میگفتم هیچ ربطی نداره ولی اون حرف خدشو میزد گف گمشو برو خونه من گفتم نمیخام بزم میخام پیش تو بمونم اگ امشب پیشت نباشم دیع فرصت نیس بیام تا دو هفته دلم تنگ شده گف اگ نری خونه ن من ن تو فحش داد رف ولی جلوتر واستاد تا ببینه میرم یا ن منم مثل این بدبختا گریه میکردم اروم اروم میرفتم رسیدم بهش گف بیا پیشم گفتم چیه گف چرا میای پارک من کار دارم مخام برم خونه توعم گوه میخوری بیرون باشی تو تنت میخاریده که اومدی پارک منم میگفتم دنبال تو میگشتم اون میگف دروغ میگی میگفت اگه نری خونه به مرگ خاهرم همه چی رو تموم میکنم منم گریه میکردم میگفتم دلم تنگ شده نرو بمون میگف کار دارم اگ نداشتم تا صبح میموندم ولی با لحن عصبی بد 

بعد گف همینجا بمون برو پیش رل قبلیت رف منم دنبالش رفتم گفتم چرا اینجوری میکنی گف تو خرابی وگرنه نمیومدی تو پارک ولینگف خرابی یه حرف بد زد منم گفتم رفیقم گفته تو رو با یه دختر دیده 

یهو قاطی کرد گفت من لاشیم اینا از فردا هم میرم دنبال دختر بازی تا بفهمی لاشی واقعی کیح یجور داد میزد سرم وسط خیابون که همه نگاهمون میکردن گفتم میخای همه چیو تموم کنی گف گف چرا تموم نکنم وقتی تو اینکارتو میکنی در صورتیکه من هیچکار نکرده بودم برگشت گفمن کلم خرابه اگ نری خونه فردا میام دم در خونتون ن از بابات میترسم ن از داداشت میام میگم بهش گفت یه چی میگم منو تحدید میکرد بعد رف هی فحش میداد منم دور تر میرفتم انقد حالم بد بود تو کوچه شالم افتاده بود پاهام نمیکشید راه برم اونم داد زد اره سرتو لخت کن همه ببینن موهاتو لجم گرف شالم تا جلو چشام کشیدم جلو یهو دم در خونمون وایستاد گف از این به بعد حق نداری با کسی راه بری بدون اجازه منم گوه میخوری بیای بیرون هی داد میزد برو گمشو من کصخلم گیر تو افنادم هی میگف پشیمونت میکنم 

گذاش رف ولی گف هر گوهی دلت میخاد بخور دیع اسم منو نیاد محمد حسین مرد منم همینجوری که گریه میکزدم دستام میلرزید درو باز کردم رفتم تو 

بچه ها چکار کنم من برای اولین بار که پامو گذاشتم رو غرورم جلو یه پسر گریه کردم گفتم دلم تنگ شده ولی اون توجهی نکرد گف کار دارم میخام برم خونه چکار کنم 

همیشه تا یک زره اشکم در میومد میگف غلط کردم گریه نکن میگف نقطه ضعف من گریه هاته اینا ولی الان جلوش انقد گریه کردم که صدام در نمیومد اهمیت نداد گف رفتارت مثل بچه های دو سالس 

تحدیدمم کرد گف میام در خونه اینا میترسم ولی من کاری نکردم الانم زنگ زد گف کجایی گفتم خونه گف دو دقیقه  دیع زنگ میزنم تا ببینم میری بیرون یا ن گف خدافز همین 

تروخدا شما کمکم کنید 

نه از دوست داشتن نیس خیلی شکاکه چون خودش ببخشیدا لاشی و میره با این و اون واسه این فکر میکنه همه مثل خودش هستند به نظر من نرمال نیست و خیانتکاره که گیر میده تصمیم با خودته عزیزم