2777
2789
عنوان

کیا بیماری فیبرومالژیا دارن

3882 بازدید | 11 پست

یکی از اطرافیان نزدیک من بهداین بیماری مبتلاست.

کسی بوده که این بیماریش برطرف شده.

ممنونومیشم راهنمایی کنید.

فقط مهربانی از انسان بجا می مونه.🌸
من خیلی تحقیق کردم راجبش راه درمان نداره فقط با مصرف دارو و تغییر سبک زندگی میشه متعادل ترش کرد

سلام عزیزم، همون قرص ضدافسردگی رو میگین؟

شما چه علایمی دارین؟

راستش شوهرم تازه دکترش تشخیص این بیماری رو بهش دادن. تمام مفاصل بدنش دوره ای درد میکنه. گاهی زیاد میشه و گاهی کم. علایم افسردگی اصلا نداره. نه عصبانی میشه و نه چیز دیگه. خیلی شاد بود تا قبل این دردهای بدنش.

چطوررسبک زندگیتونو عوض کردین.

شوهرم قبل درد بدنش همیشه ورزش میکرد ولی الان نمیتونه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم، همون قرص ضدافسردگی رو میگین؟ شما چه علایمی دارین؟ راستش شوهرم تازه دکترش تشخیص این بیم ...

سلام گلم

من یه مدت طولانی مفاصلم شدید درد میکرد هم استخونی هم گوشتی بعد کلی ازمایش که فهمیدن سالمم تشخیص فیبرومیالژیا دادن فقط تحمل میکردم هیچ قرصی مصرف نمیکردم بعدها فهمیدم به خاطر افسردگیم بوده چون بعد خوب شدنم این دردا هم رفت

خیلی راجبش تحقیق میکردم خیلیا میگن هر چقدر بیشتر روی این بیماری تمرکز کنی یا همش حواست بهش باشه و وسواس بگیری درد ها بیشتر میشه باید سعی کنی حواس مریض رو همیشه پرت چیزای دیگه کنی نزاری همش به فکر این مریضیش باشه

حتما با دکترشون مشورت کنید براش مکمل و ویتامین بگیرید که باعث افزایش انرژیش بشه و زود خسته نشه 

حواستون به روحیش هم باشه چون درد های مداوم باعث استرس و افسردگی میشه به مرور

ورزش های سبک هم تو بهبود علاعم و کاهش درد خیلی تاثیر میزاره 

سلام گلم من یه مدت طولانی مفاصلم شدید درد میکرد هم استخونی هم گوشتی بعد کلی ازمایش که فهمیدن سالمم ...

منون عزیزم🙏

الان شما بهترین؟ دیگه دردی ندارین؟ قرص مکمل برا زانوش چندساله مصرف میکنه(زانوش ۴۴ سالی میشه درد میکنه و حتی عمل هم انجام داده). منظور شما مکمل ویتامین هست؟

راستش اصلا افسرده نیست، از اهنگ شاد و جاهای پرنور اتفاقا خیلی خوشش میاد. خودش میگه ی بار بدجور عصبانی شده، از از اون موقع دردها یواش یواش شروع شده. الان نمیتونه ورزش کنه، بخاطر ما چیزی نمیگه از دردش ولی مثل قبل پرانرژی نیست. میخواد ورزش دست انجام بده، مچ دستش درد میکنه، میخواد ورزش مربوط به زانو انحام بده( چون زانوش درد میکنه) کمرش درد میکنه یا گردنش یا مچ پاش. خودش میگه اگه من بدنم درد نمیکرد خوش بختترین ادم روی زمین بودم. پس افسردگی نداره.اصلا نمیدونم چیکار کنم، با دخترمون نمیتونه بازی کنه، ناراحت میشه.

احساس میکنم تازگیا زیاد خمیازه میکشه، شما هم اینطورین؟

منون عزیزم🙏 الان شما بهترین؟ دیگه دردی ندارین؟ قرص مکمل برا زانوش چندساله مصرف میکنه(زانوش ۴۴ سالی ...

مظورم ۴ سال بود😊😊

منون عزیزم🙏 الان شما بهترین؟ دیگه دردی ندارین؟ قرص مکمل برا زانوش چندساله مصرف میکنه(زانوش ۴۴ سالی ...

خواهش میکنم 

من بله خوب شدم کاملا

بله قرص ویتامین منظورم بود

کلا این مریضی خستگی زیاد به همراه داره خمیازه ها برای اونه

انشالله حالشون بهتر شه عزیزم🤍

خواهش میکنم  من بله خوب شدم کاملا بله قرص ویتامین منظورم بود کلا این مریضی خستگی زیاد به همر ...

خیلی ممنونم.

لطف کردین جواب دادین.

امیدوارم همیشه از ته دل بخندین و تنتون سالم باشه.❤

با سلام

درد مزمن یا سندرم درد مزمن  نوعی از انواع درد است که با عناوین دیگری از قبیل درد سوزشی کند، درد مبهم، درد ضربان دار و درد تهوع‌آور نیز شناخته می‌شود. این درد می تواند مشکلات جسمی و روانشناختی زیادی برای کسانی که آن را تجربه می کند، ایجاد کند.

چنانچه بارها شنیده اید بخش زیادی از این دردها منشا روانی دارند و شناسایی این عوامل می تواند کمک زیادی به بهبود آن ها نماید.

این پژوهش توسط جمعی از محققان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام می شود و همکاری شما عزیزان می تواند کمک بزرگی در جهت پیش برد کار نماید.

لطفا چنانچه مدتی است که ابا ین نوع درد دست به گریبان هستید، با تکمیل این پرسشنامه ما را یاری کنید.

به پاس قدردانی از همکاری شما درصورت تمایل پکیج مدیریت استرس برایتان ارسال خواهد شد. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecXfoBxCxK-I7E_3T-Gc7khPHWYaF1P2xcXNVEodru7K_tNQ/viewform?usp=sf_link

سلام گلممن یه مدت طولانی مفاصلم شدید درد میکرد هم استخونی هم گوشتی بعد کلی ازمایش که فهمیدن سالمم تش ...

عزیز شما میشه درخواست منو قبول کنی سوال دارم ازت

خدایا تو بساز؛ تو بسازی قشنگ تره 🕊🌱