2777
2789

دخترم ۸سالشه

کنار یکی مینشست به اسم سارا ،سر کلاس، دوست بودن باهم.

حرف میزدن معلم جداشون کرد.

دخترم هی رفت پیش معلم گفت قول میدیم حرف نزنیم دوباره کنار هم باشیم (دوستش میگفت تو برو بگو) بالاخره معلم راضی شد.

خلاصه امروز زنگ تفریح اومدن باهم برن دونفر دیگه گفتن به دخترم، که سارا با ما میاد اگر میخوای توروهم راه بدیم باید خوراکی هاتو بامانصف کنی و الا تنها برو

(دختر من چون آسم و آلرژی شدید داره و مدام دارو مصرف میکنه نباید سرما بخوره تااونجایی که میشه برای همین دکتر گفته اصلا تو مدرسه با کسی خوراکی جابه جا نکنه و از کسی نگیره )

دخترم گفته من میوه خرد شده دارم نمیشه شما دست بکنید تو ظرفم و منم نمیتونم بدم بهتون چون چنگالم کثیف میشه از خوراکی هاتونم نمیتونم بردارم

اینام گفتن پس برو یا خوراکی هاتو میدی یابرو (اینم بگم اونا به شدت پولدارن اینطوری نیست که دلشون خوراکی بخواد و نخورده باشن تاحالا )

جالبه سارا که دخترم ۱ماه از معلم خواهش کرد اجازه بده کنارهم باشن بی اعتنایی کرد و رفت بااون دو نفر

دخترم خیلی ناراحت شد 

دلش خیلی شکست

بهش گفتم مامان اشکال نداره

فقط یاد گرفتی امروز

" ارتباطت با آدم ها رو اونقدر جدی نگیری که دلت بشکنه"

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

عجیب تر اینه که شما جزییات اتفاقات لچه ها رو خبر دارید🤣

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا ایشون رابطشون با بچشون خوبه که بچشون بدون اینکه بترسه که مامانش قضاوتش کنه یا دعواش کنه اومده همه رو تعریف کرده 

لاااایک نکنننن😤

دختر بچه است تا میاد همه چیز و تعریف میکنه

حتما بچه نداری عزیزم و الا عجیب نیست

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
اتفاقا ایشون رابطشون با بچشون خوبه که بچشون بدون اینکه بترسه که مامانش قضاوتش کنه یا دعواش کنه اومده ...

چون گفتی لایک نکن ریپ زدم بگم درود به شرفت

keep your voice alive in my silence

الهی بگردم امیدوارم این چیزی ک میگم به کسی برنخوره ولی ی سری از بچه ها ب طرز عجیبی بدجنسن از سن کم

آره واقعا برای خودمم عجیبه البته بگم این دوتا خواهرن و به شدت چاق هستن 

حدود ۴۰ ۴۵ وزنشونه 

شاید به این خاطره

دختر بچه است تا میاد همه چیز و تعریف میکنهحتما بچه نداری عزیزم و الا عجیب نیست

خب حدست اشتباه بود گلم

شاید درمورد دوستای دخترتم دچار پیش داوری شدی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

متاسفانه بچه‌ها‌زود بزرگ‌شدن انگار دیگه‌بچگی ندارن

درسته

من سعی کردم چیزی نگم که دل دخترم سیاه بشه ولی از درون واقعا ناراحت شدم

سعی کردم بهش بفهمونم ارتباط رو با دیگران برای خودش خیلی جدی نکنه که آسیبی ببینه

آره واقعا برای خودمم عجیبه البته بگم این دوتا خواهرن و به شدت چاق هستن حدود ۴۰ ۴۵ وزنشونه شاید به ای ...

بچه ها مثل ی تخته سفیدن که به مرور پدر و مادر روی اون تخته شکل و شمایل رسم میکنن

حس میکنم ایناهم یاد گرفتن این چیزا رو

keep your voice alive in my silence