2777
2789
عنوان

پسرعموم بعد چند سال اومده

1373 بازدید | 61 پست

سلام سلام 

چند سالی میشه پسر عموم رو ندیدم ، یهو اومد منو اد زد تو گپ تلگرام 

منم بهش پیام دادم (سلام شما منو اد زدی)

سین کرد جواب نداد 

جالب اینجاس یسری هم با پیج فیک منو دنبال کرد منم متوجه شدم خودش بوده

مرضش چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز کشف نشده  منم انقد  ی نفر با پیج فیک فالوم  کرد همشو زدم از دم بلاک و انفالو کر ...

گفتم لابد میخواد سر حرفو باز کنه ک میبره تو گپ و اینا 

جالبه پیام دادم انگار ن انگار /:

هم اون خوشگله هم من

عکس لطفا هم از خودت هم از پس عمو😃ابجی تاپیکت رو خوندم نطرخودت مهمه اگه به دلت میشینه باهاش برو تورابطه؟؟چندسالته؟اون چه؟ آدم مستقلی هست میشه واسه آینده روش حساب کرد

عکس لطفا هم از خودت هم از پس عمو😃ابجی تاپیکت رو خوندم نطرخودت مهمه اگه به دلت میشینه باهاش برو تورا ...

شغلش پیمانکاری ساختمونه.با پدرش کارمیکنه.اختلاف سنیمون ۶ ساله.

روم نیست بهش بگم خوشم ازت میاد.نمیدونم چجوری بحث رو بکشونم به اینکه دوسش دارم

شغلش پیمانکاری ساختمونه.با پدرش کارمیکنه.اختلاف سنیمون ۶ ساله. روم نیست بهش بگم خوشم ازت میاد.نمیدو ...

خوب استوری بزار عکس از خودت اینجور چیزا؟؟رفت و امددارین که مثلا برین خونه شون همدیگه رو ببینیند ،یا مثلا خلوت کنید 

خوب استوری بزار عکس از خودت اینجور چیزا؟؟رفت و امددارین که مثلا برین خونه شون همدیگه رو ببینیند ،یا ...

استوری از خودم میزارم ولی ریپلای نمیکنه.

خیلی کم باهم دیگه رفت و آمد داریم.سالی یکبار.

دلم براش تنگ شده.

از بعضی اخلاقش هم بدم میاد.

ولی اگه واقعا یک نفر پیدا میشد که مهرش تو دلم بشینه،بیخیال ایشون میشدم.

ولی هیچ خواستگاری تا حالا قلبمو نبرده.

با یه خواستگارم بااینکه مهرش به دلم نبود و فکر کردم مشکل از منه،باهاش تا مشاوره ازدواج رفتم ولی سر مهریه خودشون عقب کشیدن.

من دیگه کم آوردم.

مامانم میگه نمیدونم قسمت تو کیه که هنوز جور نشده