2777
2789
عنوان

باشوهر بددل چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 20 پست
وای من میترسم نکنه واسه من اینجوری باشه الان بنظرت بهش بگم؟ چی بگم؟

در مورد درس و کار و حقوق خانم ها و استقلال خودت باهاش حرف بزن توی حرفهات بگو من زن مستقلی هستم این زن‌هایی که سکوت میکنن فلانن و واقعا چجور میتونن سکوت کنن؟ ببین جوابش چیه 

شوهر منم همینه

با این که هیچی ازم ندیده و میدونه تا حالا قبل از اونم با کسی نبودم باز وقتی میبینه تو واتساپ انلاینم میگه با کی داری حرف میزنی کمبود محبت داره بدبخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد درس و کار و حقوق خانم ها و استقلال خودت باهاش حرف بزن توی حرفهات بگو من زن مستقلی هستم این ز ...

در برابر چی سکوت میکنن؟😂 

عزیزم اگه زحمتی برات نداره امکانش هست یه متن برام بنویسید بفرستم براش ببینم چی میگه ،

بخند، اندوه جهان تاکی ؟! :)  
در برابر چی سکوت میکنن؟😂  عزیزم اگه زحمتی برات نداره امکانش هست یه متن برام بنویسید بفرستم بر ...

متن نفرست توی حرفهات بگو خواهر یکی از دوست‌هام جدا شده شوهرش بددل بوده به دوستم گفتم خوب کاری کرده مرد بددل به درد خونه ننه اش میخوره . ببین چی میگه