2777
2789
عنوان

دوست دارید بعد از مرگ به خاطر چع چیزی از شما یاد شود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله کع اینطورنیس شایدماآدما ازهمدیگع دلخورشیم ولی هیچکس مرگ کسی رو آرزونمیکنع کع،،،وجودتون ازب ...

ممنونم عزیزم🥰🌌

اگه توهم میخوای ریپلای بزنی که هوس کرانچی فلفلی کردی خواستم بگم میدونم😂نمیدونستم انقد دلتون میخواد😂😂😂🤪ممنون میشم اگه امضامو خوندی یه صلوات برای زندگیم بفرستی😘🌸،همه آدمارو دوست دارم اما کسایی که فکر میکنن خیلی عقل کل هستن واقعا ناامیدم میکنن😒 کسایی که فکر میکنن شست وشوی مغزی شدن ولی خودشون بدترن🤦‍♀️ کسایی که خودشون میان از ظلمایی که درحقشون شده میگن اما خودشون یه موجود ضعیف میبینن بهش آزار میرسونن🍂وهمونایی که شعار آزدی عقیده میدن به همه جز کسایی که باهاشون هم عقیده نباشن 🧱دیگه ادم نمیدونه چی راسته چی دروغه عاشق حیواناتم 🐶🐱🐎🐄🦌🐑🐿🐇🐓🐣🕊🐤🦢🐬🦎🐢🐠🐞لطفا لطفا لطفا به عنوان اسباب بازی از این موجودات قشنگ برای بچه های عزیزتون استفاده نکنین بخدا اونا قلب دارن احساس دارن.احساس میکنم دنیایی که داریم توش زندگی میکنیم ارزش اینو نداره که بخاطر یسری اختلاف عقیده ها که شایدم بهمون تحمیل شده باهم دعوا کنیم عوضش برای بالارفتن کیفت زندگیمون بهم کمک کنیم و تلاش کنیم😊
من هم سنگ صبور خیلی از افراد هستم و هم رازدارشونم. اصولا دیگران برا کم کردن غم و غصه شون یا وقتی خی ...

مرسی بخاطرعدالتی ک توکارها ورفتارتون حاکمع ووجودتون سلامت سنگ صبور

وجودت سلامت صبورجان 👋🌺

😊😊💋💋

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
حال دلت همیشع خوب مهربون 

مرسی قربونت برم 😘😘

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
ولی تصورش هم همچین بدنیس چون خیلی وقتا آدم بااینکع زندع اس ولی متاسفانع زندگی واطرافیان باهاش جوری ت ...

درک میکنم خوشبختانه یا متاسفانه. 

و در پاسخ به سوال تاپیکت : دلم میخواد دخترم منو با صبرِ عجیب و غریبم ، با اعتماد بنفسم ، با در اوج تیکه و پاره و خونین و مالی بودن بدست زندگی ، باز هم یک قدم به جلو برداشتن و نا امید نشدنم، با حس انساندوستی و نیکوکاریم با قابل اعتماد و وفادار بودن و وظیفه شناسیم ، با سخت بودن و براحتی مچاله نشدنم بیاد بیاره ،بیاد بیاره که در اوج بن بستهای زندگی اول دنبال چاره بودم و بعد سرفرصت گریه کردم. یادش بیاد که در اوج مشکلاتی که تا خرخره بود واسش جوک تعریف میکردم و اون بالاخره خنده اش میگرفت،  تا هر وقت توی زندگی احساس کرد کم آورده با یادآوری مادرش باز هم یک قدم به جلو برداره. تا اگر کسی بهش اعتماد کرد هرگز خنجر به پشت اعتمادش نزنه، تا اگر مسئولیتی رو پذیرفت با تمام قوا انجامش بده . تا یادش نره که فردا هم یک روز دیگه است..و شاید تلخیه این داستان اینجاست که بعید میدونم بعد از مرگم کسی منو بیاد بیاره😇

درک میکنم خوشبختانه یا متاسفانه.  و در پاسخ به سوال تاپیکت : دلم میخواد دخترم منو با صبرِ عجیب ...

خندع برلب میزنم تاکس نداندرازما ،ورنع این دنیا خندیدن نداشت 

عزیزم ممنون بابت پاسخ عالی وبینظیرت عمرت باعزت وسایع ات برقرار

همینکع تووجودت این همع قدرت هس وباتموم مشکلات همیشع پرصلابت وبااقتدارپیشروی روزگاروسختیاش ایستادگی میکنی جای تقدیردارع اونم ازهمچون مادری ک برادخترش چیزاهایی روآموزش ویادگارمیذارع کع نایابن 🌺

خندع برلب میزنم تاکس نداندرازما ،ورنع این دنیا خندیدن نداشت  عزیزم ممنون بابت پاسخ عالی وبینظی ...

خدا حفظت کنه دخترم. زندگی کن دخترم ...زندگی کن..

انشاالله که تمام رویاهات رو در بیداری در آغوش بگیری و اشکی از چشمان زیبات نریزه مگر از شدت شعف و شادی انشاالله🌹