2777
2789
عنوان

دوست دارید بعد از مرگ به خاطر چع چیزی از شما یاد شود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 84 پست
دمت گرم این عالیع کع 

ممنون 💕💕🌌

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دنیا هرچی هس توشع آخرت روازاینجا میبریم کع پس باید چیزی باشع کع بعد نبودن بخاطرش یادت کنن 

بعله میگن پرونده اعمال تا روز قیامت باز هست و بعضی ار اعمال تا سال ها بعد مرگ به اون میت خیرش میرسه مثل اموال وقفی ......ولی من فقط دنبال ثوابشم 

وگرنه اگر دشنام هم بدن منو و تاثیری در پروندم نداشته باشی اصلا اهمیتی نمیدم 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
برم اون دنیا بگم  سلام خدا جون جونی خسته نشدی انقد با من کل انداختی بگم اون عدالتی که گفتی ...

بیاوانمودکنیم عدالتی هست ،،،چون تنهامرگ عادلانع ترین چیزتودنیاست 🌺😢

مهربان و خوشرو

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

همین که از مردنم دل کسی خنک نشه برام کافیه

اگه توهم میخوای ریپلای بزنی که هوس کرانچی فلفلی کردی خواستم بگم میدونم😂نمیدونستم انقد دلتون میخواد😂😂😂🤪ممنون میشم اگه امضامو خوندی یه صلوات برای زندگیم بفرستی😘🌸،همه آدمارو دوست دارم اما کسایی که فکر میکنن خیلی عقل کل هستن واقعا ناامیدم میکنن😒 کسایی که فکر میکنن شست وشوی مغزی شدن ولی خودشون بدترن🤦‍♀️ کسایی که خودشون میان از ظلمایی که درحقشون شده میگن اما خودشون یه موجود ضعیف میبینن بهش آزار میرسونن🍂وهمونایی که شعار آزدی عقیده میدن به همه جز کسایی که باهاشون هم عقیده نباشن 🧱دیگه ادم نمیدونه چی راسته چی دروغه عاشق حیواناتم 🐶🐱🐎🐄🦌🐑🐿🐇🐓🐣🕊🐤🦢🐬🦎🐢🐠🐞لطفا لطفا لطفا به عنوان اسباب بازی از این موجودات قشنگ برای بچه های عزیزتون استفاده نکنین بخدا اونا قلب دارن احساس دارن.احساس میکنم دنیایی که داریم توش زندگی میکنیم ارزش اینو نداره که بخاطر یسری اختلاف عقیده ها که شایدم بهمون تحمیل شده باهم دعوا کنیم عوضش برای بالارفتن کیفت زندگیمون بهم کمک کنیم و تلاش کنیم😊
حالا بدون تصور مردنمون هم میتونستیم به سوالات جواب بدیم😕

ولی تصورش هم همچین بدنیس چون خیلی وقتا آدم بااینکع زندع اس ولی متاسفانع زندگی واطرافیان باهاش جوری تاکردن کع باطنااایع مردع متحرکع ،،،بازم مرسی کع هسی وپاسخگو😊