2777
2789

قبل اینکه برم محضر و قبلترش موقع خواستگاری ب بابام گفتم بذارین هر مشکلی حتی ریزش موهامو بهش بگم نذاشتن و گفتن اینکه هیچ ب خواستگارای بعدیتم حق نداری بگی بعد یکسال هر موقع بحث میشد بهم سرکوفت میزد و مسخرم می‌کرد الان بعد 3 سال عقد و 2 سال زندگی مشترک ک بچم یکسالشه چند روز پیش باز بحثمون شد گفتم برو بیرون از خونم از اون موقع تا الان خونوادم و اون کلی با هم درگیر بودن یکماه شده و منو دیروز در جریان گذاشت ک اومدن گیر دادن دو دونگ خونه رو امضا کن. مگه چند بار امضا کنم تو کاغذ مهریه ک خونه نوشتین امضا کردن یبارم ک کتکت زدم بابات کاغذ آورد امضا کن ک اگه یبار دیگه بزنی سکه ها و دونگ خونتو ازت میگیرم حالا ب حرفم رسیدن اون کاغذ معتبر نیس و فقط باید بیاد دفترخانه. گفت امضا نمیکنم حتی حاضرم برم زندان من از حرفش بدم اومد ک چرا وقتی قبلا قبول کرد حالا حاضر نیس حتی بره امضا کنه شاید میخواد بچه از شیر گرفته شه بعد با خیال راحت اذیتم کنه جوری ک حاضر شم خودم برم. الان بنظرتون حکم توقیف اموال بگیرم؟ میترسم الانکه داره ب ظاهر آدم خوبی میشه و تحویلم میگیره خونه رو ب فروش بذاره سندی هم نداره و دیگر هیچ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث های معمولی درمورد بچه بود ولی انگار خیلی وقته با من مشکل داره هر سال 4 ماه با هم قهریم

پس خودش مشکل داره . کاش بری مشاوره بچت کوچیکه گناه داره اگر بشه حل بشه که خیلی بهتره 

انشاالله که مشکلتون حل بشه و هر چی خیره بداتون پیش بیاد

ولی طلاق بطور کلی و خاصا با وجود بچه خیلی سخت و مسئولیت آور هستش

اگر مورد خیانت و این قبیل موارد از زندگیتون به دور هستش سعی کنید با پادرمیونی بزرگترهای فهیم هر دو خانواده مشکل رو مرتفع کنید و به هم یه فرصت دیگه بدید و زندگیتون رو به دور از حواشیح مخاطره انگیز مجددا بسازید.

توجه داشته باشید ک واقعا هیچکس به غیر از خودتون و شوهرتون نمیتونید ک حل مشکل بین هم کمک کنید

این طفل معصوم چ گناهی داره که آیندش باید دستخوش خدای نکرده این جدایی و طلاق و دنیایی از آه و افسوس و نبود و محروم بودن از آغوش گرم و صمیمی پدر و مادر باشه.....

انشاالله که مشکلتون حل بشه و هر چی خیره بداتون پیش بیاد ولی طلاق بطور کلی و خاصا با وجود بچه خیلی س ...

احترامی واسه بزرگتر قائل نیس پدر مادرشم ازش میترسن پدر مادر منم آدم حساب نمیکنه و میگه این دخالتا ب شما نیومده

احترامی واسه بزرگتر قائل نیس پدر مادرشم ازش میترسن پدر مادر منم آدم حساب نمیکنه و میگه این دخالتا ب ...

انشاالله که خداوند خودش به معصومیت بچتون نگاه کنه و به بهترین شکل مشکلتون حل بشه