2777
2789
عنوان

حمله عصبی

130 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من دوتا پسر دارم یکی ۶ ساله ویکی ۲ ساله متاسفانه بچه هام خیلی شرو شیطونن خیلی اذیتم میکنن طوری که یه لحظه حتی موقع خوردن غذا هم یه جا نمیشینن همش فکر ریخت وپاشن ،همش باهم سر اسباب بازی و چیزای دیگه درگیرن و دعوا دارن همش تو خونمون جیغ و داده ،اصلا ارامش ندارم استراحت ندارم همش دارم ریخت و پاش های اونارو جمع میکنم و بهشون میرسم طوری که اصلا نمیتونم یکم به خودم برسم ،بخاطر بچه هام هیچکس راضی نمیشه برم خونشون حتی مادرم  اینا ،وقتی میرم خونشون انقدر غر میزنن که با گریه برمیگردم خونمون ،اصلا درکم نمیکنن ،همش تو خونه تنهایی دارم با بچه ها سرو کله میزنم هیچ کمک دستی ندارم ؛شوهرم همش سرکاره نمیتونه کمکم کنه ،هیچ تفریحی ندارم ، کارم شده گریه و جیغ و داد زدن ،اصلا دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم طوری شده که همش بچه هامو کتک میزنم 😭😭😭😭از خودم متنفرم ،از زندگی متنفرم ،شدم یه ادم افسرده ،عصبانی میشم کتکشون میزنم ولی بعدش میشینم زار زار گریه میکنم و خودمو میزنم که چرا بچه هامو زدم 😭😭😭من عاشق بچه هامم جونمم واسشون میدم ولی وقتی عصبانیم میکنن نمیتونم خودمو کنترل کنم ،همش خودمو نفرین میکنم که چرا من اینطوریم با خودم میگم نامادری با بچه اینجوری نمیکنه که تو میکنی ،همش کارم شده گریه دیگه طاقت ندارم ،دیگه خسته شدم منم ادمم منم به استراحت نیاز دارم ،منم میخوام واسه یه ساعت هم که شده مال خودم باشم 😔😔

پسرام همه دنیای منن 😍😍

ببخشید که طولانی شد وحرف زیاد دارم 😞😞تا پیک رو زدم که بدونم کسی مثل منم هست ؟؟چیکارکنم که بچه هام یکم اروم بشن ؟؟روانشناس هم نمیتونم برم چون شوهرم نمیبره 

پسرام همه دنیای منن 😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدانکنه عزیزم ،الان دارم با چشم گریون مینویسم ،بنظرت من مادر بدی ام ؟؟؟

تو‌مادر بدی نیستی، همه دنیا بهت سخت گرفت، تو هم یه ظرفیتی دای ، ظرفیتت پره کشش نداری اما بدون تو هیییییییچوقت مادر بدی نبودی هییییییچوقت💔😭💔😭💔😭

عزیزم چرا ناراحتی منم شرایطم مثل شماست خب اقتضای سن بچه هاس که شلوغ کنند چی کار کنن خب کارشون بازیه دیگه شما هم اصلا خودتو ناراحت نکن از لحظه لحظه باهشون بودن لذت ببر خدا رو شکر که سالمن منم بچه هام خونه رو میترکونن ولی من اصلا دعواشون نمیکنم آخر سر باهم دیگه خونه رو مرتب میکنیم

هم مضطربی هم داری افسرده میشی، 

احتیاج به مشاور داری ،آنلاین پیدا کن،

منم حال شمارو داشتم ،بدون حرف زدن با یه متخصص بعید میدونم بتونی آروم بگیری،

له میشی زیر بار زندگی، هرچه زودتر کمک بگیر، 

من تو  یه سال نتیجه گرفتم بدون دارو 

عزیزم پسر بزرگت رو بذاری پیش دبستانی راحت میشی. چرا مهد نذاشتی در طی سال؟ خودت رو سرزنش نکن تو مادر خوبی هستی فقط چون ۲۴ ساعت مسئولیت بچه‌ها به دوش خودته خیلی خسته ای هر مادر دیگه‌ای هم بود خسته بود.

پسرهات خدای نکرده بیش فعالی ندارند؟ البته بیماری نیست ولی احتیاج به مشاوره دارند.

عزیزم پسر بزرگت رو بذاری پیش دبستانی راحت میشی. چرا مهد نذاشتی در طی سال؟ خودت رو سرزنش نکن تو مادر ...

بخاطر کرونا نتونستم بذارم انلاین ثبت نامش کردم ،نه عزیزم بیش فعالی ندارن ،ممنون بابت اروم کردنت 😘😘😘

پسرام همه دنیای منن 😍😍