2777
2789
عنوان

اگه شما بودید الان چکار میکردید

183 بازدید | 30 پست

دخترم هشت سالشه...میبرمش کلاس نقاشی و شنا...امروز ساعت پنج کلاس نقاشی داشت بردمش برسونمش از یه راه دیگه رفتم پنج دقیقه دیر رسیدیم...دخترم تو ماشین گریه که برگرد خونه من نمی‌رم کلاس...تازه یه نفر همزمان با ما و یه نفر بعد ما رسید....خیلی ناراحت شدم بهش گفتم اگه نری کلاس دیگه کلا کلاس رفتنت کنسله و برای همیشه نمیری...اونم از ماشین پیاده شد و با هر چه زوری که داشت و آبهای بهم فشرده از عصبانیت در رو بست و پشتش و اینور کرد و رفت...خیلی ناراحت شدم...امروز با دوستم قرار داشتیم بچه هامون ببریم پارک بعد کلاس دخترم....یعنی قراره برم دنبال دوستم و دخترش بعد دنبال دخترم همگی بریم پارک عصرونه...کیک براش پختم ....واقعا دلم شکست از برخوردهای بدش....این اولین برخورد بدش نیست چندین بار هم بوده....الان میخام پارک رو کنسل کنم بخاطر این رفتارش....به نظرتون کنسل کنم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ادب بشه از الان بهتره .اگه بهش تذکر دادی قبلا و باز ادامه میدع الان از ی سری چزا بعضی وقتا محرومش کن ک متوجه اشتباهش بشه

حس شیشمی پیدا کردین ب من معرفی کنید لطفا 

بنطرم باهاش مهربون برخورد کن انگار طوری نشده تو پارک باهاش بازی کن و حین بازی از زیر زبونش بکش دلیل رفتارش چی بوده

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

قرار نیست که باهم لجبازی کنین براش توضیح بده که از کارش ناراحت شدی نباید این رفتار میکرد

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

حس کردم خیلی لوسش کردی

نبرش پارک و بهشم بگو چرا نمیبری

یاد بگیره وقتی رفتارش بده دیگه تنبیه میشه و از یه سری چیزا محروم میشه

وگرنه به شدت لوس و آزار دهنده بار میاد

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر