دخترم هشت سالشه...میبرمش کلاس نقاشی و شنا...امروز ساعت پنج کلاس نقاشی داشت بردمش برسونمش از یه راه دیگه رفتم پنج دقیقه دیر رسیدیم...دخترم تو ماشین گریه که برگرد خونه من نمیرم کلاس...تازه یه نفر همزمان با ما و یه نفر بعد ما رسید....خیلی ناراحت شدم بهش گفتم اگه نری کلاس دیگه کلا کلاس رفتنت کنسله و برای همیشه نمیری...اونم از ماشین پیاده شد و با هر چه زوری که داشت و آبهای بهم فشرده از عصبانیت در رو بست و پشتش و اینور کرد و رفت...خیلی ناراحت شدم...امروز با دوستم قرار داشتیم بچه هامون ببریم پارک بعد کلاس دخترم....یعنی قراره برم دنبال دوستم و دخترش بعد دنبال دخترم همگی بریم پارک عصرونه...کیک براش پختم ....واقعا دلم شکست از برخوردهای بدش....این اولین برخورد بدش نیست چندین بار هم بوده....الان میخام پارک رو کنسل کنم بخاطر این رفتارش....به نظرتون کنسل کنم؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنطرم باهاش مهربون برخورد کن انگار طوری نشده تو پارک باهاش بازی کن و حین بازی از زیر زبونش بکش دلیل رفتارش چی بوده
تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرایادورکنی به سوی خودکشیده ی خودرایاآواره کنی ماوی داده خودرایابه بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
یاد بگیره وقتی رفتارش بده دیگه تنبیه میشه و از یه سری چیزا محروم میشه
وگرنه به شدت لوس و آزار دهنده بار میاد
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر