2777
2789

خب بچه داری همچین مشکلاتی هم داره

نزنش تاثیر بد روی روح و روانش میزاره

گناه داره خواهر من

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پروسه از پوشک گرفتن حدود شیش ماه طول میکشه  بیشتر کتکش بزن تا لکنت زبون و شب ادراری هم بگیره&n ...

وقتی به نجاست دست بزنه و به صورتش بزنه یا نگاه کنه تو صورتم جلوم بخنده و پی پی کنه رو فرش زدن نداره؟ میدونم کارم اشتباهه اما چکار کنم خسته شدم بخدااااا

اگه بزنیش که بد تر میشه خواهر منم بچشو بخاطر جیش انقد زد الان بجش استرسی شده نمبتونه جیششو نگه داره 

سعی کن با ارامش یادش بدی حوصله کن یکم منم بچه کوچیک دارم میدونم سخته از پوشک گرفتنش البته که من هنوز نگرفتمش خیلی زوده براش هنوز

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
وقتی به نجاست دست بزنه و به صورتش بزنه یا نگاه کنه تو صورتم جلوم بخنده و پی پی کنه رو فرش زدن نداره؟ ...

نه معلومه که نباید بزنی چون اون درکی از نجاست نداره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
نه عصبی میشم بچه رو میزنم.چون میره دستشویی به سنگ توالت دست میزنه میزاره دهنش یا دستشو میکنه تو سطل ...

با زبون خوش بگو دست نزن کثیفه 

یه بار تند با پرخاش بگی نکن بدتر میشه بچه رو زیاد  نکن بکن نکنید دیدم که میگم بعد بچه چه سر انجامی داشته 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا

هر یکی دو ساعت یکبار ببرش دستشویی 

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

برخورد بد کردم سر مساله دستشویی خیلی خیلی تاثیرات بدی روی بچه میذاره خوب ازپوشک نگیر مگه واجبه؟

گرونی داره بهمون فشار میاره وضعمون خیلی خوب نیست تقریبا ماهی ۵۰۰ میدادیم برا پوشک که الان قطعا بیشتر شده بعد این بچه مهر میره تو ۳ سال به نظرم دیر هم هست

وقتی به نجاست دست بزنه و به صورتش بزنه یا نگاه کنه تو صورتم جلوم بخنده و پی پی کنه رو فرش زدن نداره؟ ...

نه بخدا زدن ندارع من روزی هزار بار ارزو میکنم برگردم به اون زمان با مهربونی بچمو از پوشک بگیرم

نه نداره 

تو چرا از این کارا نمیکنی ؟ چون عقلت میرسه!!!! ولی اون بچه هس و نمیدونه و عقلش نمی‌رسه و باید یاد بگیره!  

البته بنظرم تو هم هنوز...............

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
گرونی داره بهمون فشار میاره وضعمون خیلی خوب نیست تقریبا ماهی ۵۰۰ میدادیم برا پوشک که الان قطعا بیشتر ...

دیگه اینا مشکل شماست قبل از به دنیا اوردنش باید بهش فکر می کردین

تقصیر اون طفل معصوم چیه مگه اون ازتون خواهش کرده به دنیاش بیارین !؟ میدونم بهت برمیخوره با حرفام ولی واقعیت همینه 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
گرونی داره بهمون فشار میاره وضعمون خیلی خوب نیست تقریبا ماهی ۵۰۰ میدادیم برا پوشک که الان قطعا بیشتر ...

به جای پوشک کهنش کن که فشار مالی نیادولی حق تنبیه نداری

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔