2777
2789

بهت کاپ اخلاق بدیم ؟ خودت میدونی اشتباهه دیگه الان حرف ما چه فایده ای داره 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پوشک کن دو هفته دیگه شروع کن میدونی فشار برای از پوشک گرفتن چه بار روانی دراینده داره 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
دو سال و نیمشه و اصلا همکاری نمیکنه تقریبا دوماهی میشه شروع کردم از پوشک بگیرم اما اصلا همکاری نمیکن ...

ببین ۲۰ دقیقه ی بار بش بگو بیا بریم دستشویی کم کم عادت میکنه خودش بت میگه

حس شیشمی پیدا کردین ب من معرفی کنید لطفا 

الان میزنی پس فردا بزرگ شد میگیره خودتو میزنه

روی بچه رو لطفا ب روی خودتون باز نکنید .

با تشکر   

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
شوهرت تو رو میزنه؟  اکثر کسایی که بچه شون رو میزنن شوهرشون هم اونا رو میزنه

نه عصبی میشم بچه رو میزنم.چون میره دستشویی به سنگ توالت دست میزنه میزاره دهنش یا دستشو میکنه تو سطل زباله مخصوص توالت

میدونم خسته و تحت فشاری

اما راهش کتک زدن نیست  کتک زدن و با صدای بلند حرف زدن به جای تربیت فقط اون بچه رو یاغی میکنه

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶
دو سال و نیمشه و اصلا همکاری نمیکنه تقریبا دوماهی میشه شروع کردم از پوشک بگیرم اما اصلا همکاری نمیکن ...

تا ۳سال یا ۳سال ونیم پوشک شه چی میشه؟؟

نکنه جایره میدن به کسی که زودتر گرفته بچه شو

پسر من ۲سال۴ماهشه فعلا قصد گرفتن از پوشکو ندارم وقتی ببینم آمادگی کامل داره اونوقت میگیرم به جای بچه خودتو کتک بزن چون اون بی دلیل داره کتک میخوره و هنوز توانایی کنترل نداره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها خیلی زود شرطی میشن تند تند ببرش دستشویی شاید یکی دو ماه طول بکشه از پوشک بگیری باید صبوری کنی 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘