2777
2789
عنوان

به عنوان پس انداز از اول زندگی

675 بازدید | 12 پست

من یه کارت از شوهرم گرفتم چند روزه بعد امروز صبح رفتم یه شمش یه گرمی خریدم یساعت بعدش شوهرم گفت چی خریدی حدود ٢ تومن منم گفتم رفتم ست کامل خریدم حالا ناهار اومد خونمون گفت کو ببینم ☹ منم هعی میخندیدم میگفتم حالا بیا ناهار بخوریم بعدا نشونت میدم انقد اصرار کرد اخرش مجبورا دروغ گفتم باز که رفتم پتو خریدم چون این پتوهارا قبلا با حقوقم خریدم اونم هیچی نگفت دیگه اصلا در موردش حرف نزد من نمیخوام مثل مامانم بشم که یه قرون تو حسابش نیست از طرفیم نمیدونم چطور پس انداز کنم نفهمه یجور مخفی واسه روز مبادا.. 

هر چی میخری دو برابر بگو مثلا ارایشگاهت میشه ۱۰۰بگو شده ۲۰۰بقیشو پس انداز کن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دروغ چیز خوبی نیست صادقانه بگو می خوام پس انداز داشته باشم 

نه نمیخوام بدونه بابام خیلی به مامانم سر پس انداز گیر میداد درسته شوهر من اینطوری نیست اما باز مرده من میگم فردا یه چی شد حداقل یه سرمایه و پشتوانه ای داشته باشم 

بنظرم هر مبلغی که قراره براتون‌واریز کنه بگید توی کارت خودتون  بریزه به مقداری رو پس انداز کنید از اول هم بگید از اینکه ازتون حساب پس بگیرن ناراحت میشید و توضیحی در مورد اینکه اون پول رو چکار کردید ندید

نه نمیخوام بدونه بابام خیلی به مامانم سر پس انداز گیر میداد درسته شوهر من اینطوری نیست اما باز مرده ...

خودت میدونی همش باید دروغ بسازی یه دروغ هم بعضی مواقع ده ها دروغ میاره 

به نظرت صادق باش و هرچیزی خریدین نصف نصف به نام بزنید

نه نمیخوام بدونه بابام خیلی به مامانم سر پس انداز گیر میداد درسته شوهر من اینطوری نیست اما باز مرده ...

مردا بدونن پس انداز داری فرت و فرت روش حساب میکنن نمیذارن پولی بمونه برات حالا یه جایی خونه ای چیزی خواستی بخری پولتو به عنوان قرض از مادر یا پدر یا خواهر برادرت وارد زندکی کن دوباره پس بگیر 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

پس انداز کردن به چه قیمتی؟پس اندازه مخفی کم کم هست مثلا بری ارایشگاه پنجاه بشه هفتاد کارت بکشی یا لباس بخری یه از خرج خودت بزنی جمع نکنی من اینجوری مثل شما ندیدم چون زود لو میری

خودت میدونی همش باید دروغ بسازی یه دروغ هم بعضی مواقع ده ها دروغ میاره  به نظرت صادق باش و هرچ ...

فک نمیکنم بزنه فقط یه خصلت خوبی داره هرچی طلا نشونش میدم میخره حالا دارم فک میکنم اینجوری کنم توسط طلا خریدن جمع کنم

عزیزم خیلی زود شروع کردی هنوز یه ماه از عقدت نگذشته

بزار لااقل یکم از عقدت بگذره اینجوری اون فکر میکنه داری تیغش میزنی

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁