پس چرا داداش من الان 23سالشه تازه داره لیسانس حقوقشو میگیره🤔
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
قضاوت فرق داره فکر کنم🧐 نظر داداشت چیه😂😂😂 تو نت که زده آزمون قضاوت برای ۲۲ سال تا ۴۰ سال برگزا ...
داداشم پیشم نیس
اگه تو نت زده ازمون قضاوت خب حتما قبول شده و الان 26سالشه دیگه
وای دارم شک میکنم اما همش از خودش تو سر کار پشت میز اینا عکس میده اول گفت وکیلم بعد من دیدم آقا این ...
ابدارچی نباشه صلوات 😂😂😂