2777
2789

مگه میشه یه نفر ۲۶ سالش باشه قاضی باشه؟!

میگه ۱۸ سالگی بپرسید قوه قضاییه شده و ۲۴ سالگی اولین قضاوتش بوده:/

مگه میشه😐

پس چرا داداش من الان 23سالشه تازه داره لیسانس حقوقشو میگیره🤔

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
پس چرا داداش من الان 23سالشه تازه داره لیسانس حقوقشو میگیره🤔

قضاوت فرق داره فکر کنم🧐

نظر داداشت چیه😂😂😂

تو نت که زده آزمون قضاوت برای ۲۲ سال تا ۴۰ سال برگزار میشه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چرا نمیفهمم اینو😐

18مگه کنکور نداده

قبول شده رفته دانشگاه

خب تا مدرک لیسانس بگیره میشه چندسال

بعد باید بره دفتربزنه کارکنه 

مگه درجا قاضی میشن؟ 

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
قضاوت فرق داره فکر کنم🧐 نظر داداشت چیه😂😂😂 تو نت که زده آزمون قضاوت برای ۲۲ سال تا ۴۰ سال برگزا ...

داداشم پیشم نیس 

اگه تو نت زده ازمون قضاوت خب حتما قبول شده و الان 26سالشه دیگه

من چرا نمیفهمم اینو😐 18مگه کنکور نداده قبول شده رفته دانشگاه خب تا مدرک لیسانس بگیره میشه چندسال ...

وای دارم شک میکنم اما همش از خودش تو سر کار پشت میز اینا عکس میده اول گفت وکیلم

بعد من دیدم آقا این رو میزش قوه قضاییه حک شده قشنگ میز قضات بود😑😂

بعد گفت یچیزی بگم پشمات میریزه من قاضیم😂😂😂

وای دارم شک میکنم اما همش از خودش تو سر کار پشت میز اینا عکس میده اول گفت وکیلم بعد من دیدم آقا این ...

ابدارچی نباشه صلوات 😂😂😂