2777
2789

پسرخاله تازه دوماد تو روستا زندگی میکنن بی خبری اومدن خونه ساعت۲شب ما خواب بودیم زنگ زدن بیدار شدم واسشون جا خواب اونداختم یه پارچ آب گذاشتم اومدم خوابیدم فردا صبح هم تخم مرغ درست کردم با پنیرو گوجه .ناهارم زرشک پلو با مرغ .شب هم رفتیم پارک سالاد الویه درست  کردم  بخورن،فردا صبح هم که خواستن برگردن تو راهی واسشون استامبولی درست کردم دادم بردن ,خاله ام میگه تازه عروس اومده خونش یه کادو بهش نداده ناهار یه مرغ کوچیک پخته برده پارک بهشون فلافل داده درصورتی که بهترین کباب فروشی اونجا بوده شب رسیدن بهشون شام نداده گشنه خوابیدن نظرشما ۲شب شام میدن؟شما باشین چی جواب میدین؟مرغ هم ما ۱/۵میخریم کلا هم ۵نفر بودیم پسرم کوچیکه نصفشو واس مهمون گذاشتم نصف واس خودمون کمه؟

میشه باورکن خیلی زود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی ک رفته مشت صاحبخونه حرف زده یه بیشعوره ..‌‌پیش خودش نمیگ ک مثلن شاید طرف دستش تنگ باشه؟؟ک شما هم کم نذاشتی اصلا...ولی اون یه عقده ای و ندید بدیده

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
ساعت ۲ نصفه شب ؟؟! همش خوب غذا هایی که گفتی ولی کاش استانبولی نمیگفتی واسه مهمون یکم‌مناسب نیست

بازهم نباید چیزی میگفتن سرزده بری جایی ممکنه چیز خاصی برای پذیرایی خونه نباشه یا پولی زیاد در دسترس نباشه بخصوص با این او ضاع گرونی

یه زن داداش دارم هر بار میومد هم غذا درست می‌کرد چون اوایلش بود از بیرونم هم ماهی کباب و کوبیده می‌گرفت شوهرم... یه بار اومدن دستمون خالی بود کمر درد هم داشتم.. مرغ و یتلد و ماست خیار و کاهو و ژله و کلی مخلفات گذاشتم سفره... موقع جمع کردن گفت که رفتم خونه فلانی یه َفره کشیده بود که نگو... بگو کوفت بخوری سری های قبل کور بودی کلی برات بریز بپاش کردم... تصمیم گرفتم هر کسی بیاد خونم فقط یه غذا درست کنم که توقعش نره بالا... ضمنا غذاهاست خیلی هم خوب بوده.... حالا همین زن داداش رفتیم خونش آبروم جلو شوهرم رفت.. شب گوشت چرخ کرده شووور درس کرد گشنه خوابیدیم... گفت برنج نداریم شوهرم برنج خرید.... بعضی ها خیلی توقعشون زیاده ولی خودشون هیچی نیستن

دعا کنید بچه هام عاقبت بخیر بشوند 🙏🙏

من کسی شب ساعت دو بیاد زنگ بزنه آیفون رو قطع میکنم میخوابم.. والا بیکارم مگه... 

عاشقت شدم که 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
مادر بزرگم میگفت خونه مردم که میری محرمت دونستن که راهت دادن تو پس حرمت نگهدار بیرون که اومدی هرکی پ ...

چه مادربزرگ فهمیده ای

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.