2777
2789

چند وقت پیش از سایت دیوار دوتا قندون دیدم مدل قندونهای خودم خیلی خوشحال شدم چون حتی شرکتشم دیگه از اون مدل نمیزنه کلی چک و چونه زدم که تک بده چون با شکلات خوری و آجیل خوریش بود بعد که قبول کرد تک بده سر قیمت چونه زدم تا سر ۴۰۰ تومن به تفاهم رسیدم از اونجایی که بچه کوچیک دارم و مسیرش یکم ازم دور بود گفتم بده اسنپ برام بیاره  قبول کرد ک قرار شد پول رو بزنم بعد اون اسنپ بگیره بده بیارن منم ساده تاحالا همچین کاری نکرده بودم و اونم چون باهاش حرف زده بودم اعتماد کردم و پولو ریختم فرداش بهم گفت اسنپ باکس گرفتم و ارسال کردم 

هستید بقیشو بگم 

اره بگو

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدش گفت اسنپ باکس گرفتم یه شماره ای دادم به من هرچی زنگ میزدم خاموش بود دوباره بهش زنگ زدم گفتم این خاموشه شروع کرد پرخاش که مگه من دزدم دادم اسنپ خودت گفتی بده اسنپ میخواستی میومدی میگرفتی منم ناراحت شدم گفتم ببخش من منطورم شما نبودی میگم خاموشه از طریقه اسنپ پیگیری کنیم گفت باشه الان من به اسنپ زنگ میزنم

فرداش بازم هر جی زنگ زدم جواب نداد بازم بهش زنگ زدم گفتم چی کار کنم گفت من مادرشوهرم مرده نمیتونم حرف بزنم چند روز به من زنگ نزن تا ببینم چی میشه من ساده هم قبول کردم هر چند کار دیگه ای از دستم برنمیومد