2777
2789
عنوان

بیاید پر بازدید کنید سر فرد دیگه ای کلاه نره

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 65 پست

انداخت گردن اسنپ؟من یبار ی کتاب خواستم بفروشم اسنپ اومد دم در خونمون بعد دختره پول ریخت کتاب دادم اسنپ ببره بهش زنگیدم گفتم نگا الان دارم میدم دست راننده اسنپ اونم گفت آره بعد کتابو دادم 

اسنپ انقد چپ نگام کرد ینی انگار داری ی کیلو طلا  بهم میدی ی کتابه دیگ 😂😂😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم همینجوری داشتم دیوار گردی میکردم دیدم همون آگهی با همون عکس با همون متن بازم منتشر شده بهش پیام دادم گفتم فکر کنم اشتباهی بازم آگهی زدید گفت نه من نیستم گفتم چرا همون عکسه گفت نه و زیر بار نرفت 

فرداش بازم هر جی زنگ زدم جواب نداد بازم بهش زنگ زدم گفتم چی کار کنم گفت من مادرشوهرم مرده نمیتونم حر ...

عزیزم اینجور موقع ها اول آدرس دقیق بگیر بگو خودم میام بعدش بگو خودم نتوستم بیام که آدرسشو داشته باشی اگه بامبول در آورد

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
فرداش بازم هر جی زنگ زدم جواب نداد بازم بهش زنگ زدم گفتم چی کار کنم گفت من مادرشوهرم مرده نمیتونم حر ...

ن برو پلیس فتا .مادرشوهرش الان مرده چ حرفها داره دروغ میگ شمارشو بده ب پلیس

این قضیه مال ماه پیشه چند روز بازم سرگرم دیوار گردی بودم دیدم بازم همون عکس از همون منطقه با همون قیمت آگهی کرده با خط مامانم پیام دادم و اعتمادشو جلب کردم و آدرس گرفتم هی میخواست بپیچونه آخرش اسم ساختمون و پلاک رو نگفت گفت بیا سر فلان خیابون ما همونجاییم ولی منو مامانم نزاشت برم گفت نمیدونی چی در انتظارته شاید با چاقووایسادن  تو نمیدونی اینها چجور آدمی هستن و منو از رفتن منصرف کرد 

این قضیه مال ماه پیشه چند روز بازم سرگرم دیوار گردی بودم دیدم بازم همون عکس از همون منطقه با همون قی ...

با یه مردی میرفتی یا با مامور

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚