2777
2789

چون شوهرم نبردش تا راه اهن میخواست بره خونشون

حالا میگه دیگه پاشو نذاره خونم

ولی به من میگه تو بیا قدمت رو چشم

به شوهرم یه حرفایی زده که عمرا پاشو نمیذاره خونه بابام دیگه

شما باشید تنهایی میرید جایی که شوهرتونو نخوان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

همونطور که شوهرم بدون من جایی نمیره منم جایی احترام شوهرمو نگیرن پامو نمیذارم

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

حالا چی میشد برسونتش 

من نمیگم به شوهرت احترام نذار 

ولی والا همین پدر مادر نبودن ما هم نبودیم که حالا بخوایم شوهر کنیم خونه زندگی جدا داشته باشیم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بینشون قرار نگیر که سخت میشه... مادر که اصلا عضو جدا نشدنیِ نمیشه طرفش و نگیری همسر هم بهرحال شریک زندگیه عزیز برات پس بی طرف باش بگو‌جفتتون برام عزیزهستین من بی طرفم

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)

اگه به ناحق باشه نمیرم، اما اگه به حق باشه سعی میکنم دخالتی نکنم و رابطه خودم رو هم با جفتشون متعادل نگه دارم چون نه میشه مادر رو کنار گذاشت و طرف همسر رو گرفت، نه برعکس.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
مادر مهم تر نیست به نظرت ؟؟!!!!!  

چرا مادر مهم تر باشه عزیزم؟

هر کس که حق باهاش باشه برحقه نه لزوما مادر.

من عاشق مادرمم ولی هیچ اعتقادی ندارم که مادر مقدسه! مادر بد و مداخله گر هم کم نداریم که گند میزنن به زندگی بچه هاشون.

بعد از ازدواج اولویت اصلی هر مردی خانمشه و اولویت اول هر خانمی شوهرش. غیر از این باشه اون زندگی به مشکل میخوره.

مادر مهم تر نیست به نظرت ؟؟!!!!! 

بستگی به مادر داره

مامان من به خودش اجازه میده به هرکی خوشش نمیاد توهین کنه 

پیام داده یتیمی شوهرمو زده تو سرش 

حتی زن داداشم تو عقد بود زده بود تو دهنش