الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یک سوال ممنون میشم اگر جواب بدید...اگر شوهر ترامادول مصرف کنه ایا زن میتونه طلاق بگیره؟؟؟؟جوری ک یک بار بیخبر شوهر رو ب ازمایشگاه میبرن و جواب ازمایشش مثبت میشه اما دادگاه ک میفرسته منفی میشه
یک سوال ممنون میشم اگر جواب بدید...اگر شوهر ترامادول مصرف کنه ایا زن میتونه طلاق بگیره؟؟؟؟جوری ک یک ...
عزیزم اعتیاد که موجب حک حیثیت خانوم بشه میتونه طلاق بگیره و اینکه کسی که مخدر مصرف میکنه اگه به مدت ۵روز یا بیشتر متادون مصرف کنه ازمایش اعتیاد منفی نشون میده شما یهوویی ببرش یه ازمایشگاه دولتی مثل پزشکی قانونی
عزیزم اعتیاد که موجب حک حیثیت خانوم بشه میتونه طلاق بگیره و اینکه کسی که مخدر مصرف میکنه اگه به مدت ...
راستش من چندتا ازمایشگاه پرسیدم واسه اعتیاد گفتن ک باید نامه دادگاه داشته باشی همینطوری ازمایش نمیگیریم....دادگاهم رفتم گفت وقتی دست بزن نداره خرجیتو میده ب تو ضرری نمیرسونه نمیتونی جدا بشی
راستش من چندتا ازمایشگاه پرسیدم واسه اعتیاد گفتن ک باید نامه دادگاه داشته باشی همینطوری ازمایش نمیگی ...
نه عزیزم اگر یکی دوبار نامه کمپ یا کلینیک ترک اعتیاد داشته باشی و دوباره اعتیاد داشته باشه میتونین طلاق بگیرین راهای دیگه هم هست که راحتتر بتونین طلاق بگیرین
دست بزن چطورجدابشیم؟حکم قاضی ندارم نامه پزشکی قانونی دوسه تادارم
درخواست بدین به دادگاه شکواییه درست تنظیم کنین و نامه های پزشکی قانونی رو ضمیمه پرونده کنین البته اگه شکواییه درست تنظیم نشه قاضی رد میکنه شکواییه رو پیش یه وکبل خبره تنظیم کنید