2777
2789
عنوان

نی نی سایت بهم یادبدید

70 بازدید | 11 پست

من خیلی وقته عضوشدم ولی اصلا وارد نمیشدم

امروز اومدم اصلاسردرنمیارم،چطوری میشه پروفایل واسم تغییرداد؟ازکجابدونم کی تاپیک جدید گذاشته برم داخلش؟درخواست دوستی و...چیه؟

چطورمیشه عکس فرستادتو نظرها؟

رو اظهار نظر بزنی میتونی نظر بدی

رو پروفایلت بزنی میتونی تغییرش بدی

رو اسم اشخاص بزنی میتونی درخاست دوستی بدی تو قسمت نظر ها روی عکس بزنی میتونی بفرستس

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایین صفحه نوشته جدیدترین تاپیک های دو روز گذشته بزن رو بیشتر ببینید...اونجا تاپیک های جدید برات میاد

تاپیک های بروز رسانی شده هم تاپبک هایی هستن که فعال هستند و کاربرا هنوز دارن نظرمیدن

پایین تر صفحه نی نی سایت تاپیک های پربازدید هم گذاشته اونارو هم میتونی ببینی

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

اسم رو نمیشه تغییر داد پروفایلتم برو تو  نی نی سایت من بعد اونجا ک سه خطه اونجا ک پروفایلته یه مداد کشیده میتونی عوضش کنی

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

تاپیک های جدید وبروز رسانی شده پایین صفحه نی نی سایت هست

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

برای تغییر عکس 

بالای صفحه سمت چپ 

بزن رو پروفایل 

برو نی نی سایت من

اونجامیتونی بری پروفایلتو تغییربدی

بخوام برم نی نی سایت باید توگوگل سرچ کنم نی نی سایت؟

بله گلم

میتونی صفحشو رو کروم بزاری هروقت وارد شی نی نی سایت صفحش بازه