2821
2789
عنوان

مادر کرونای ایران هستم

1010 بازدید | 82 پست

هر سویه‌ای میاد می‌گیرم🤣

تا امیکرون سفت و سخت رعایت می‌کردیم. همه رو گرفتیم.

بعد امیکرون رعایت کم شد، مهمونی می‌رفتیم. فقط محیط سربسته ماسک می‌زدیم بازم این سویه جدیده رو گرفتیم. 

علی برکت الله😄

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

خسته نباشی دلاور

پندی‌برای‌یک‌عمر‌؛ ..نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند.   (:  .....   شبِ همه ی ما یکی بود تاریکی هایمان فرق داشت....،                       ...                        بیمار#

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا همینطور

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

سلام مادر ✋

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

من مادربزرگ كروناي ايرانم ٣٨سالمه تاقبل كرونااصلامريض نميشدم حتي سرماخوردگي ازشروع كرونا هرپيك كه شروع ميشه من ميگيرم الانم درازبه درازافتادم نميدونم علتش چيه ديگه آبروم رفته بسكه مريض ميشم

2825
2823
2791
2779
2792