2777
2789

آقا قضیه از این قراره ک ما حدود سه هفته ای میشه که مهمون داریم، حالا این به کنار، بعد مهمونمون دو تا بچه کوچیک هم داره....🙄

مامان بابای بنده هم شاغل هستن و چند روز اول رو تونستن که پیش مهمونا بمونم بقیه روزا رو باید ب کارشون میرسیدن🙁

به خاطر همین پختن غذا و مرتب کردن خونه دائما از همون روز ب عهده من بوده و هست🤦🏻‍♀️

کلا از همون روز تا الان این خانوم اصلا کمک نمیکنه ک هیچ یه گوشی دستش گرفته و دائم سرش تو گوشیه 😭

بچه هاشم که خیلیییی شیطون و رو مخ جیغ میزنن اصن ....

هوفففففف 

کلا بیرون ک می‌خوام برم باید از ایشون اجازه بگیرم همش می‌پرسه کجا میری و فلان😐😐

همشم میاد تو اتاقم این چیه ، اون چیه چرا اینو گذاشتی اینجا 😭😐😐😐 اتاقمم نمیتونم دائم قفل کنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دیگه خلاصه ک کلافه شدم...

اینم بگم شوهرش چون یه کارایی داشته اومدن خونه ما و اینجا کلا فامیل اینا ندارن ک برن اونجا🙄😤😤

کم محلی هم میکنم فایده ای ندارد خییییلی پررو تر از این حرفاست😐😐🤢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی محترمانه بگو فلانی جون بیا آشپزخونه کمک

بعد بگو به بچه هاتون بگین بدون اجازه وارد اتاقم نشن ، اگه آدم فهمیده ای باشه ، میفهمه که منظورت خودشی

اگه نفهم بود ، قفل کن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

ایشون دیگه مهمان نیست . یه روز دو روز مهمان محسوب میشه . میتونی جوابشو بدی البته با احترام ولی محکم .

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
اینقد گفتم اصن خانوم احترام نمیزاره بد تر هم می‌کنه😤

یه روز از قصد جلوش زنگ بزن مادرت ، بلند بلند بگو من امروز نمیرسم ناهار بپزم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

خب ب خانوادت بگو خوشت نمیاد کسی بیاد تو اتاقت اونام یه جوری ب مهموناتون بفهمونن ک تو خوشت نمیاد کسی بیاد تو اتاقت

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

رو دادی استرم بده😐😐

ول کن دختر ۳ هفته ک دیگه مهمون نیس

مگه بیکاری مرتب میکنی

اتاقت هم دایم قفل کن کلیدش بزار جیب لباست 

غذا هم سر و ساده درست کن مگه اومدن هتل

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم