مادر_پسرم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 953 عنوان رفلاکس عصبی دارم خیلی سخته کسی تجربه داره؟ 191 بازدید | 13 پست .درمانش و ...؟؟؟ 1401/05/09 | 11:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7249 منم دارم 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
مادر_پسرم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 953 منم دارم علائمت چیه؟ من ترش نمیکنم همش احساس سنگ توی گلوم دارم و نفس تنگی و درد مری
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7249 علائمت چیه؟ من ترش نمیکنم همش احساس سنگ توی گلوم دارم و نفس تنگی و درد مری من حالت تهوع ومعده درد شدید میگیرم بقول تو حس میکنم یه سنگ تو گلومه 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
مادر_پسرم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 953 منم دارم تهوع بهم دست میده درمان میشه بنظرت؟؟
مادر_پسرم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 953 من حالت تهوع ومعده درد شدید میگیرم بقول تو حس میکنم یه سنگ تو گلومه دکتر رفتی من ۶ ماهه دارو میخورم انواع داروها ..ولی خوب نشدم چیکار کنیم؟
keloopatraa عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 1982 درمان میشه بنظرت؟؟ واکنش عصبی هست دیگه هرکس یه جوره من پذیرفتم میشه
مادر_پسرم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 953 واکنش عصبی هست دیگه هرکس یه جوره من پذیرفتم فقط وقتای ک عصبی میشی یا همیشه؟ من ۶ ماهه هر روز اینجوریم
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7249 دکتر رفتی من ۶ ماهه دارو میخورم انواع داروها ..ولی خوب نشدم چیکار کنیم؟ یه سری رفتم خوب نشدم دیگه نرفتم 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
مادر_پسرم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 953 یه سری رفتم خوب نشدم دیگه نرفتم انشالله ک خوب میشیم
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7249 انشالله ک خوب میشیم ایشالاه 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
keloopatraa عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 1982 فقط وقتای ک عصبی میشی یا همیشه؟ من ۶ ماهه هر روز اینجوریم عصبی بشم استرس بگیرم میشه