2777
2789
عنوان

بیبی چک های با هاله اما منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 1699 بازدید | 53 پست
آره درسته. مشخص نشد بارداری یا نه گلم؟ 

چرا،آزمایشم مثبت شد🌼

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به، به سلامتی، ان شاءالله شما هم یک تو دلی سالم و صالح داشته باشی     دو سه روز بعد ...

من پریود شدم عزیزم امروز

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1
من بعضی ماهایی که حامله نبودم همینطوریشو داشتم... یعنی با دقت فراااوان دیده میشد،ولی روزای بعدش پرر ...

مبارکت باشه گلم

چی شد این ماه گرفت عزیزم؟

خیلی منتظرم خسته شدم ازین انتظار 

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1
چرا،آزمایشم مثبت شد🌼

سلام عزیزم روز چندم سیکلتون بی بی تون هاله انداخت؟

خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤ 
مبارکت باشه عزیزم خدا برات حفظش کنه🌷 برای منم دعا کن. 

خیلی ممنونم،سلامت باشین🌸

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
مبارکت باشه گلم چی شد این ماه گرفت عزیزم؟ خیلی منتظرم خسته شدم ازین انتظار  

امام حسین (علیه السلام)  

منم خسته بودم،دقیقا یک سال بعد سقطم،روز چهار محرم آزمایشم مثبت شد...

ان شاءالله برا شما هم به زودی بشه،

من دوتا حاجت مهم زندگیمو از کربلا گرفتم،

اربعین اگه تونستین برین از باب الحوائج علیه السلام حاجت بگیرین🌸

البته اقدامات درمانی هم سر جاش دیگه...

سلام عزیزم روز چندم سیکلتون بی بی تون هاله انداخت؟

سلام،روز ۲۴ خیلی کمرنگ بود،۲۶ پررنگ تر شد،

ولی من تخمک گذاریم زوده،تقریبا روز ۱۱،۱۲ اینا..

مبارکت باشه گلم چی شد این ماه گرفت عزیزم؟ خیلی منتظرم خسته شدم ازین انتظار 

راستی بهنقل از یک مامایی یه راه حل برای زودتر باردار شدن شنیدم که عمل کردن بهش ضرری نداره،

خود اون بنده خدا که گفته بوده ماه اول،دوم نتیجه میده،

البته استرسم مثل اینکه ناثیر داره باید کنترل بشه...

دستور العملش اینه که صبح بین ساعت ۶ تا۸، نیم ساعت راه بری،حالا یا بیرون،یا داخل خونه،مثلا راه بری کاراتو انجام بدی،

بعد اون نیم ساعتم، اگه خسته بودی میتونی بخوابی...

نمیدونم واقعا برای همه اثر داره یا نه،اما ضررم نداره،اگر خواستی امتحان کن..

چندتا نکته دیگه هم گفته بود که چی بخورین و چی نخورین که الان نوشته ام دستم نیست همشو یادم نمیاد...

اگه خواستین بگین بعد براتون بفرستم🌼

ان شاءالله زودتر دامنتون سبز بشه،

و هیچوقت سقطو تجربه نکنین...🌹