2777
2789
عنوان

بیبی چک های با هاله اما منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 1699 بازدید | 53 پست
سلام، امروز بیبی چکم واضح مثبت شد... خدا رو شکر... ان شاءالله همه منتظرا زودتر بیبی مثبت ببینن &n ...

عزیزم چند رو از موعدت گذشت ک بی بی زدی؟

من دو روز مونده ب موعد پریودم بی بی زدم منفی بود

امروز موعدمه 

خبری از پریود نیست ک نیست

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1
سلام، امروز بیبی چکم واضح مثبت شد... خدا رو شکر... ان شاءالله همه منتظرا زودتر بیبی مثبت ببینن &n ...

مبارکت باشه من امروز زدم هیچی نشون نداد دارم اماده میشک برم ازمایشگاه جهنمو ضرر خیلی ناراحتم حتا حرفمم نمیاد چقد ب شوهرم امید دادم و حرف زدیم برای بار آخره ک از خدا چیزی میخام

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه من امروز زدم هیچی نشون نداد دارم اماده میشک برم ازمایشگاه جهنمو ضرر خیلی ناراحتم حتا حرف ...

الهی...ناراحت شدم...

نه این چه حرفیه...

ان شاءالله که جواب  آزمایشت مثبت باشه  

اگر نبود حتما به صلاح نبوده یا شرایطش نبوده،

ان شاءالله که ماه بعد از انتظار در بیای  

من بعد یکسال از سقط دوباره باردار شدم،

وضع شما بهتره...نگران نباش...

جوابش که اومد بهمون خبر بده حتما.

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
عزیزم چند رو از موعدت گذشت ک بی بی زدی؟ من دو روز مونده ب موعد پریودم بی بی زدم منفی بود امروز موع ...

موعدم نشده هنوز،

البته منظم نیستم نسبت به ماه پیش فردا موعدم میشه،

ولی من تخمک گذاریم زوده،

میگن اگر لقاح دیرتر باشه دیرترم نشون میده،

ان شاءالله دل شمام به رودی روشن بشه  

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
الهی...ناراحت شدم... نه این چه حرفیه... ان شاءالله که جواب  آزمایشت مثبت باشه     ...

انشاالله ..ازمایش دادم ۶ عصر بابد بریم دنبالش ...شوهرم هی سر ب سرم میزاره ک ناراحت نباشم ولی اصلا حوصله ندارم خیلی استرس دارم خیلی میترسم امروز مارک یونی تست بی بی چک زدم بش گفتم مدیکور بیار گفت نبود نکیدونم چرا از اولش حسم ب این تست خوب نبود ولی اون اولی نمیدونم عکسشو دادم بتون یا ن ولی یجوری خط انداخته بود ک جای هیچ شکی نبود اصلا دعا کن برام 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

چ مارکی زدی بی بی زدی ؟هاله انداخت یا ی خط واضح پررنگ بود؟اگ تونستی عکسشو بده

چ مارکی زدی بی بی زدی ؟هاله انداخت یا ی خط واضح پررنگ بود؟اگ تونستی عکسشو بده

ان شاءالله زودتر خبر خوب بشنوی  

مارک ونسلتو و ویتاساین داشتم دوتاشو زدم الان عکس میدم.

بزرگه ونسلتو ه،

البته اسمشو رو جعبه اش خیلی بد نوشته تو نی نی سایت اکثرا گفتن "وندفو" یا "وندتو"

بزرگه ونسلتو ه، البته اسمشو رو جعبه اش خیلی بد نوشته تو نی نی سایت اکثرا گفتن "وندفو" یا "وندتو"

من دوبار بی بی چک گذاشتم هر دوبار هاله خیییلی کمرنگ انداخت که به زور میشد دید🥺

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲

موعدم نشده هنوز، البته منظم نیستم نسبت به ماه پیش فردا موعدم میشه، ولی من تخمک گذاریم زوده، میگن ...

ببین امروز روز ۲۸ سیکلم بود صبح همینجوری الکی رفتم بی بی زدم 

ادرار اول صبح نبود

ی هاله کمرنگ افتاد!

گفتم شاید غلط باشه

دو سه ساعت بعدش دوباره دوتا بی بی دیگ گذاشتم هاله کمرنگ افتاد 

باورم نمیشه هنوز!!

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1
ببین امروز روز ۲۸ سیکلم بود صبح همینجوری الکی رفتم بی بی زدم  ادرار اول صبح نبود ی هاله کمرنگ ...

به به،

به سلامتی،

ان شاءالله شما هم یک تو دلی سالم و صالح داشته باشی  

دو سه روز بعد اگر پررنگ تر شد میتونین آزمایش بدین☺

من دوبار بی بی چک گذاشتم هر دوبار هاله خیییلی کمرنگ انداخت که به زور میشد دید🥺

من بعضی ماهایی که حامله نبودم همینطوریشو داشتم...

یعنی با دقت فراااوان دیده میشد،ولی روزای بعدش پررنگ تر نمیشد،

و باردار نبودم...

باید صبر کنین دو سه روز بعد بازم امتحان کنین...

من بعضی ماهایی که حامله نبودم همینطوریشو داشتم... یعنی با دقت فراااوان دیده میشد،ولی روزای بعدش پرر ...

آره درسته. مشخص نشد بارداری یا نه گلم؟ 

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲