2777
2789

من کلا ۵۵ کیلومتر قدم ۱۶۰ همه فامیل و دوست و آشنا بهم میگن لاغر لاغری شوهرم بهم میگه باسنت بزرگه و یه جوری میگه که فکر میکنه داره تعریف میکنه من بدم میاد ولی انگار اصلان متوجه نمیشه چند بار بهش گفتم یا از حرص چند روز غذا نخوردم ولی باز میاد میگه نمیدونم چیکارش کنم انگار دیده بدم میاد خوشش امده حتی اهمیت هم نمیدم باز میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دغدغه بعضیا تو نی نی سایت مغزمو هنگ کرده. آخه اینم شد دغدغه . خوبه تو اینجا میچرخی. دوما شاید دوست داره خیلی مردا باس. بزرگ دوست دارن

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.

بنظرم این حتی چیزی نیست یه ک یه لحظه ام فکرتو در گیرش کنی الان نه  لاغری نه چاق در نرمال ترین حالت ممکنی مردا ام این از نظرشون یه تعریفه لذت بخشه ک به خانومشون بگن اون اندامت بزرگه ول کن انقد الکی جو زندگی و روح و روانتو متشنج نکن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...