2777
2789
عنوان

اگه نا امیدی بیا .. بخون 💎

91 بازدید | 17 پست

سلام شبتون بخیر امیدوارم که حال دل همتون خیلی خوب باشه ، من اصلا اهل نصیحت و اینجور چیزا نیستم فقط می‌خوام مثل یه خواهر یکم صحبت کنم باهاتون 🌱

اگه نا امیدی اگه حس میکنی شکستی اگه از همه دنیا سیری اگه خسته شدی اگه به فکر مرگی میخوام بهت بگم که میگذره همه و همه اش میگذره بهت قول میدم که همه چیز درست میشه ! اصلا نمی‌خوام شعار بدما نه اصلا ..

همه ما تو زندگیمون پر از مشکل هست هر کسی زندگیش تلخی و شیرینی هایی داشته ! اصلا تلخی زندگی هم جزئی از زندگیمونه دیگه اگه نبود که زندگی خیلی یکنواخت میشد...

وقتایی که دلت گرفته و حالت بده قرآن بخون و با خدا حرف بزن نمیدونی چقدر آرامش داره ♥️ مگه از خدا بهترم هست ! می‌شینی باهاش حرف میزنی و مطمئنی که حرفت پیشش امن میمونه.

هیچ وقت کم نیار ! به کسی تکیه نکن و روی پای خودت وایسا .. کار کن ، تلاش کن ، زحمت بکش ، قدر خانواده تو بدون ، از داشته هات شکر گذار باش و بابت چیزایی که میخوای تلاششش کن قطعا بهش میرسی با یاری خدا🦋

اگه یه جایی خسته شدی اشکال نداره پیش میاد دیگه اما فردا صبحش که بیدار شدی دوباره قوی تر شروع کن ! 

خلاصه اگه بخوام بگم قدر خودتو و بدون و خودتو با کسی مقایسه نکن عزیزم 💚

حرفا زیاده اما اینجا دیگه جا نمیشه ..😅

اگه این پیامو میخونی حتما خدا خواسته و بی دلیل نیست! و امیدوارم حتی شده یه زره حالت خوب شده باشه🌱

من نمی‌شناسمت اما از ته قلبم میخوام که به تمام خواسته هات برسی و حاجت روا بشید ♥️ شبتون خوش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دلم گرفته...شوهرم جلو جمع چندبار سرم داد زد...این ابروی رفته و عرور شکسته چطور جبران میشه اخه

محکم باش ! ضعف هیچ چیزیو درست نمیکنه 

دلیل داد زدنشو بپرس و باهاش صحبت کن بگو که ازش ناراحت شدی ! صحبت کردن خیلی خوبه البته صحبت آرام و با احترام!