سلام شبتون بخیر امیدوارم که حال دل همتون خیلی خوب باشه ، من اصلا اهل نصیحت و اینجور چیزا نیستم فقط میخوام مثل یه خواهر یکم صحبت کنم باهاتون 🌱
اگه نا امیدی اگه حس میکنی شکستی اگه از همه دنیا سیری اگه خسته شدی اگه به فکر مرگی میخوام بهت بگم که میگذره همه و همه اش میگذره بهت قول میدم که همه چیز درست میشه ! اصلا نمیخوام شعار بدما نه اصلا ..
همه ما تو زندگیمون پر از مشکل هست هر کسی زندگیش تلخی و شیرینی هایی داشته ! اصلا تلخی زندگی هم جزئی از زندگیمونه دیگه اگه نبود که زندگی خیلی یکنواخت میشد...
وقتایی که دلت گرفته و حالت بده قرآن بخون و با خدا حرف بزن نمیدونی چقدر آرامش داره ♥️ مگه از خدا بهترم هست ! میشینی باهاش حرف میزنی و مطمئنی که حرفت پیشش امن میمونه.
هیچ وقت کم نیار ! به کسی تکیه نکن و روی پای خودت وایسا .. کار کن ، تلاش کن ، زحمت بکش ، قدر خانواده تو بدون ، از داشته هات شکر گذار باش و بابت چیزایی که میخوای تلاششش کن قطعا بهش میرسی با یاری خدا🦋
اگه یه جایی خسته شدی اشکال نداره پیش میاد دیگه اما فردا صبحش که بیدار شدی دوباره قوی تر شروع کن !
خلاصه اگه بخوام بگم قدر خودتو و بدون و خودتو با کسی مقایسه نکن عزیزم 💚
حرفا زیاده اما اینجا دیگه جا نمیشه ..😅
اگه این پیامو میخونی حتما خدا خواسته و بی دلیل نیست! و امیدوارم حتی شده یه زره حالت خوب شده باشه🌱
من نمیشناسمت اما از ته قلبم میخوام که به تمام خواسته هات برسی و حاجت روا بشید ♥️ شبتون خوش