بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه نه نمیشه هزار بار پرسیدن واقعاً نمیشه هرکی هم میگه میشه و اینا چرت گفته وضو جبیره هم نمیشه گرفت اینا همش کلاه شرعی هست که برا خودشون درست کردن
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
جبیره درصورتی میشه که آب به بدن اگه برسه باعث آسیب میشه مثلاً زخم چیزی داشته باشن نه برا کاشت ناخن
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
نه عزیزم آرایشگرها برای اینکه خودشون درامد داشته باشن میگن نمازخوندن درسته،حتی یه سری کتاب الکی هم درست کردن ونظر مراجع رو توش نوشتن که کاشت ناخن اشکالب نداره....واینکه وضو وغسل جبیرهای هم برای کسی که ناخن کاشته درست نیست،جبیرهیعنی زخم،وقتی خدایی نکرده بدنت زخم داشته باشه وآب رسیدن بهش ضرر داشته باشه میشه وضو یا غسل جبیره گرفت