2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ عنوان نمیشه و درست نیس. حتی من بخاطر مشکلی که داشتم و ناخن هامو می جویدم پرسیدم از حرم امام رضا گفتن نه قبول نیس نمازات . راه دیگه ای رو انتخاب کن برا ترک کردن. خودت هم میتونی زنگ بزنی بپرسی. پاسخگو سوالات شرعی حرم اقا. ۰۵۶۳۲۰۲۰ هست شمارش.

گلم یه سوال از لحاط عقلی نظر شما چیه؟

من خودم تا حالا نشده با ناخون نماز بخونم چون قبول نیست ولی پرسیدم گفتن اشکالی نداره دیگه نمیدونم 😊😐

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     

اگر ناخن کاشته شده قابل برداشتن نبوده یا ازاله آن مستلزم ضرر و مشقّت باشد و با وجود ناخن ها قدرت بر رساندن رطوبت به پوست دست نباشد، مسح بر روى همین ناخن‌ها کافى ‌است و غسل نیز همین حکم را دارد.

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

خیلیا میخونن خیلیا نمیخونن ولی اصلش نمیشه خوند اما خب از اونجایی که خیلیا قسمت خوشگلای دین رو انتخاب میکنن برای این قسمتهای اذیت کننده اش سرشون رو زیر برف میکنن پس مشکلی نیست و باهاش نماز میخونن 

من خودم کاور دارم و نمیخونم نماز شتر گاو پلنگ بازی در نمیارم 

والا از لحاظ عقلی خودم میگم خدارو هرجور میشه عبادت کرد حتی میگن با آرایش نماز بخونیم کاشت هم یه نوع ...

شما قبل از آرایش صورت باید وضو بگیری 

منم همیشه موقع نماز مسواک و عطر و کمی آرایش دارم 

ما ملت امام حسینیم💚💚

ببین من یادمه یه روحانی صحبت میکرد میگفت هر کس خدا رو یجور میبینه و باهاش صحبت میکنه نمیشه بیای به یکی بگی خدا اینه الان واقعا هر کسی اعتقادات قلبی خودش رو داره اگر دوس داری بکاری بکار اگه به دلت نیاد اون نماز نهایت ریمو میکنی و دیگه وسوسه هم نمیشی که بکاری تو دلتم نمیمونه که یه کاشت نکردی

میشه برام یه صلوات بفرستین⚘
شما قبل از آرایش صورت باید وضو بگیری  منم همیشه موقع نماز مسواک و عطر و کمی آرایش دارم

آره ولی من شنیدم که میگن اگه واقعا واجبه که ناخن بکاری یعنی مثل بعضی ها که ناخوناشون رو از ته میخورن اشکال نداره نماز ولی میگه اگه ناخن های خودت موردی نداره  بکاری نماز بخونی قبول نیست 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،