2777
2789
عنوان

به کمک خدا نیاز دارم

264 بازدید | 19 پست

شما تا حالا تو زندگی شده چیزی از خدا بخواین بهتون بده چندین ماهه مشکلی برام پیش اومده که بغیراز خدا فکر نمیکنم کسی بتونه کمکم کنه اما خدا هنوز جوابمو نداده اما من هنوزم امیدوارم به لطفش

سال ۱۴۰۴ با لطف خدا به تمام آرزوهام رسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا از وقتایی که فقط خدا امیدتون بوده و فقط به لطف خودش مشکلتون حل شده بگین روحیه بگیرم خیلی احساس تنهایی میکنم کارم فقط شده حرف زدن با خدا که اونم نمیدوم کی میخواد جوابمو بده

از مادرت بخواه درحقت دعا کنه ،

نمیتونم بهش بگم چون میدونم غصه ی منو زیاد میخوره و کاریم از دستش برنمیاد ترجیح میدم نگم

اره شده چند سال پیش یه چیزی میخواستم یه شب نشستم کلی گریه کردم و فقط با خدا حرف زدم دو روز بعد به چیزی که میخواستم رسیدم انگار همه چیز دست به دست هم دادن تا به خواسته ام برسم

اره شده چند سال پیش یه چیزی میخواستم یه شب نشستم کلی گریه کردم و فقط با خدا حرف زدم دو روز بعد به چی ...

خوش بحالت تورو خدا برام دعا کن شاید با دعای تو مشکلم حل بشه هیچوقت تو زندگیم آدم بدی نبودم اما نمیدونم چرا اینقدر گره تو کارم هست

من همسرم  به کرکنا مبتلا شد ویکی از ریه هاش از کار افتادودکتر ها قطع امید کردند ،دکترش زنگ زد وگفت فقط دعا کنید تا ۱۲ ساعت ریه به حرکت برگرده وگرنه زیاد دوام نمیاره ،

والحمدلله با دعای خانواده ودوستان همسرم به زندگی برگشت.

شاید باور نکنید اما الان که دارم این متن رو مینویسم دارم گریه میکنم که چند سال هست از خدا چیزی رو میخوام اما بهم نمیده انگار تمام درها روم بسته شده اما چشم براتون دعا میکنم شما هم برای من دعا کنید که مشکلم حل شه

من همسرم  به کرکنا مبتلا شد ویکی از ریه هاش از کار افتادودکتر ها قطع امید کردند ،دکترش زنگ زد و ...

خدارو شکر که سلامت شدن 

پس چرا خدا صدای منو نمیشنوه هیچوقت چیز زیادی ازش نخواستم پس کو عدالتش که ببینه من چقدر درحقم ظلم شده به ناحق

خوش بحالت تورو خدا برام دعا کن شاید با دعای تو مشکلم حل بشه هیچوقت تو زندگیم آدم بدی نبودم اما نمیدو ...

عزیزم نمیدونم منظورت از گره چیه ،چون بالاخره توزندگی همه مشکلات هست واین ذات دنیاست وبرای اسایش نیست ،ولی شاید ناخواسته کسی رو رنجوندی وناراحتی اون مانع اجابت دعا میشه ،

چند روز پیش یکی از کاربرها میگفت که بچه دارنمیشدند وهمه کار کرده بودند ودعا میکردند ولی اتفاقی نمیافتاد ویادش افتاد پدرش یا پدر شوهرش دقیق یادم نیست ازش دلخوره ،میگفت رفتم از دلش دراوردم وازش خواستم منو دعا کنه ومشکلم حل شد وحامله شدم 

شاید باور نکنید اما الان که دارم این متن رو مینویسم دارم گریه میکنم که چند سال هست از خدا چیزی رو می ...

مرسی عزیزم امیدوارم تو هم هرچی که از خدا میخوای بهت بده خواهر بخدا اینقدر گریه و التماس خدا کردم که نگو قسمش دادم که نذاره نسبت بهش اعتقادمو از دست بدم خیلی آدم صبوریم ولی اینبار دیگه این مشکلی که برام پیش اومد خیلی نامردی بود در حقم